Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021, 07:53

NAJAVA DANA (ponedeljak, 8. mart): Premijer liga na dlanu, Inter čeka Atalantu, Zvezda vida evroligaške rane u Splitu

Pročitajte šta nas od sportskih događaja očekuje danas

ČELSI – EVERTON, 19.00

/Fudbal, Premijer liga/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Plavci su procvetali od kada je na klupi seo Tomas Tuhel. Nemački strateg povratio je igračima Čelsija poljuljano samopouzdanje, vratili su se u zonu Lige šampiona, ali se čeka da prorade udarne napadačke igle. Everton je u seriji od tri trijumfa, razgoropadio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rišarlison. Sam je rešio Sautempton i Vest Bromvič Albion, a načeo je i Liverpul. Brazilac će biti najveća pretnja po Plavce, koji su jesenas na Gudisonu pretrpeli poraz minimalnim rezultatom (1:0).

VEST HEM – LIDS, 21.00

/Fudbal, Premijer liga/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Popustio je Lids posle furioznog starta, ali je i dalje u stanju da svima zaprži čorbu. Ušuškan je Bijelsin tim na sredini. Evropa je daleko, kao i borba za opstanak. Sa druge strane, Vest Hem je odavno prebacio sva očekivanja. Napadaju Čekićari Ligu šampiona, a protiv Lidsa znaju kako. Na Eland Roudu su slavili 2:1, a preokret su Vest hemu doneli Souček i Ogbona.

NICA – MONAKO, 21.00

/Fudbal, Kup Francuske/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Francuski kup nije doneo značajnija iznenađenja. U neku ruku očekivano pošto su PSŽ, Lion i kompanija iz vrha igrali sa niželigašima. Duel Nice i Monaka jedan je od retkih okršaja timova iz elitnog ranga u šesnaestini finala kupa. Monako fantastično gazi kroz sezonu, želi da nastavi u istom ritmu i u najmasovnijem takmičenju. Na poslednja dva međusobna susreta Monako je slavio identičnim rezultatomm – 2:1.

INTER – ATALANTA, 20.45

/Fudbal, Italija 1/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Juriša Inter na skudeto. Otvara mu se put do 19. naslova prvaka, a da bi stigao do zacrtanog cilja, grešaka ne sme biti. U naletu su Nerazuri, ali i Atalanta je. Dea je povezala četiri trijumfa , nadoknadila je bodovni zaostatak i upistila se u bitku za Ligu šampiona. Čak četiri od prethodnih pet duela završeni su nerešenim ishodom, a Inter je prošle sezone u poslednjem kolu Serije A trijumfovao golovima D’Ambrozija i Janga (2:0).

BETIS – ALAVES, 21.00

/Fudbal, Španija 1/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Preovladavali su crni tonovi na Benito Viljamarinu jako dugo. Tome je došao kraj i Real Betis je ponovo u vrhu Primere. Ostvarili su zeleno-beli četiri pobede na poslednjih pet ligaških utakmica, glave im je došla samo zahuktala Barselona. Alaves bi trebalo da bude lak plen za Betis na domaćem terenu. Drži pretposlednju poziciju, grčevito se bori za opstanak, a početkom prvenstva Betis je iz direktnog okršaja izašao kao pobednik – 2:1.

RUBIN – ZENIT, 14.30

/Fudbal, Rusija 1/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zamrzao se Zenit na zimskoj pauzi. Nije mu prijala. Pucali su od samopouzdanja u prvom delu šampionata, redom su kosili rivale, a na prolećnoj premijeri su podelili bodove sa Rostovom. Rubin iz Kazanja je u prošlom kolu učinio uslugu Zenitu. Oborili su moskovski Spartak, pa je Zenit uprkos remiju uvećao prednsot u odnosu na ljutog rivala.

BELENENSES – BENFIKA, 21.15

/Fudbal, Portugal 1/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oprostila se Benfika od titule. Sve je pošlo naopako po četu Žorža Žezusa ove sezone. Poslenja nada je osvajanje kupa, a u Primeiri Orlovima preostaje da se bore za drugo mesto i direktnu prohodnost ka Ligi šampiona. Seriju remija Benfika je prekinula protiv Rio Avea, a Belenenses ih je doktorirao. Na četiri od pet prethodnih utakmica Belenensesa nije bilo pobednika. Izvukao se Belenenses iz opasne zone, a Benfika mu nije omiljeni rival. Doživeo je četiri neuspeha u nizu.

KONJASPOR – FENERBAHČE, 17.00

/Fudbal, Turska 1/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Istanbulski giganti vode bitku za titulu, a od tri tima sa Bosfora u najlošijem položaju je Fenerbahče. Nekako je sve nizbrdo krenulo feneru od dolaska Mesuta Ozila, počeli su d gube bodove i previše da se oslanjaju na zvučno pojačanje. Iščezla je timska igra. Konjaspor je neporažen u prethodne četiri runde, a uspeo je da nadigra ekipu Fenera kada su prethodna dva puta delili megdan i to bez primljenog gola.

GENT – OSTENDE, 20.45

/Fudbal, Belgija 1/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gent ima sezonu za zaborav, ali može da uhvati voz za Evropu. Konsolidovao se nakon očajnog starta, počeo je da osvaja bodove. Ili bolje rečeno bod po bod. Ostende je uz Antverpen najprijatnije iznenađenje Župiler Pro lige, zauzima četvrtu poziciju, a u minulom kolu je srušio Mehelen. Na poslednja dva međusobna susreta Ostende je slavio sa 2:1.

SPLIT – CRVENA ZVEZDA, 21.00

/Košarka, Jadranska liga/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Košarkaši Crvene zvezde beleže negativne rekorde u Evroligi, a na Jadranu je druga priča. Ako se zanemari prvi meč pod vođstvom Dejana Radonjića kada je odradio tek trening ili dva, i taj ubedljiv poraz u Laktašima, crveno-beli su ostvarili četiri trijumfa u nizu. Zvezda je u prošlom kolu deklasirala Borac, a Split je slavio u Zagrebu protiv Cibone. U prvom krugu, Zvezda je preživela u hali Aleksandar Nikolić, Split je promašio šut za pobedu, pa gori crvena lampica pred gostovanje u Dalmaciji.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.