NAJAVA DANA (ponedeljak, 4. april): Sporting, Porto i Bešiktaš plaćaju više u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 4. april): Sporting, Porto i Bešiktaš plaćaju više u Trostrukom superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Jeste ponedeljak, ali uzbuđenja neće manjkati. Sporting i Porto nastavljaju poteru za Benfikom u Portugaliji, Bešiktaš ima zicer da ode na šest bodova prednosti u odnosu na Fenerbahče, Levante i Hihon u sudaru davljenika, Bolonja traži pobedu posle dužeg vremena... Sve te mečeve moći ćete da odigrate po znatno većim kvotama u kladionicama MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ponudi Trostruki superpar.

1010: BOLONJA - VERONA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)


Verona je već prežaljena kao siguran putnik u Seriju B, Bolonja ušuškana na sredini tabele već pet kola bez pobede. U poslednjih osam ligaških utakmica Bolonje samo jedan meč je doneo više od dva gola. U susretu ovih timova u novembru u Veroni slavila je Bolonja sa 2:0.

Sve kvote uvećane su kroz Trostruki Superpar, ali treba obratiti pažnju na keca, gde je kvota otišla sa 1,80 na 1,90, a Bolonja je favorit.

4010: LEVANTE - HIHON, 20.30

(Fudbal, Španija 1)


Derbi začelja u španskom fudbalskom prvenstvu. Ako Levante izgubi to će verovatno značiti i ispadanje u Segundu. Može da ga hrabri to što je u novembarskom susretu sa sa Sportingom slavio sa 3:0. Na poslednja tri meča sa istim rivalom kod kuće nije primio ni gol. Sporting je u proteklom kolu iznenađujućom pobedom nad Atletikom prekinuo niz od osam kola bez pobede.

Trostruki Super uvećao je kvote i na ovoj utakmici, pa tako pobeda domaćina nosi 2,15 umesto 2,05, a trijumf gostiju 3,90 umesto 3,70.

4109: BELENENSEŠ - SPORTING, 22.00

(Fudbal, Portugalija 1)


Sporting mora da pobedi kako bi zadržao šanse da osvoji titulu, jer je Benfika trenutno pet koraka ispred. Belensenseš nema rezultatski imperativ, a Sporting je ove sezone izgubio samo jedno od 13 gostovanja. Zanimljivo, na utakmicama Belensenseša pada drugi najveći broj golova u Portugaliji, samo Benfika igra otvoreniji.

Sporting je ovde apsolutni favorit, a mi smo se potrudili da vam kroz Trostruki Superpar napravimo veću kvotu na dvojku koja sada iznosi 1,40, a bila je 1,32.

5309: KASIMPAŠA - BEŠIKTAŠ, 19.00

(Fudbal, Turska 1)


Lider turskog prvenstva je u solidnoj formi, vezao je četiri uzastopna trijumfa, pa na krilima te serije stiže na gostovanje timu koji je poražen u poslednja dva meča. Kasimpaša je veliki dužnik Orlova, kojima je u oktobru otkinula bod u Istanbulu, a poslednje gostovanje Bešiktaša na njenom terenu završilo se petardom u mreži domaćina.

Bešiktaš ne bi trebalo da ima problem sa Kasimpašom, zato treba iskoristi povećanje kvota, gde dvojka sada plaća 1,70, a bila je 1,60.

Kompletnu ponudu iz Grupe Super 4 pogledajte i na mozzartbet.com:

Danas nemamo izdvojen par iz Grupe Super 6, ali kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.com:

4108: PORTO - TONDELA, 20.00

(Fudbal, Portugalija 1)


Porto ne može ni gore, ni dole, zakucan je na trećem mestu pa će do kraja sezone igrati samo za sebe i svoju čast. Ne bi trebalo plavo-beli da imaju problema sa Tondelom, koja je ubedljivo poslednja na tabeli sa samo tri pobede na 27 utakmica, pa im puna mreža golova večeras na Dragau ne gine.

Slobodno možemo reći - poklon kvota. Pobeda Porta ne dovodi se u pitanje, a kada je uvećanje sa 1,07 na 1,20 onda nema spora - šansa mora da se iskoristi.

Kompletnu ponudu iz Grupe Super 8 pogledajte i na mozzartbet.com:

Pogledajte i ostale utakmice koje smo izdvojili za vas iz ponude kladionice MOZZART:

3039: GROJTER - FRAJBURG, 20.15

(Fudbal, Nemačka 2)


Grojter Firt je dobio dve poslednje utakmice na domaćem terenu uz gol razliku 5:0, ali Frajburg je vezao već šest pobeda i sa sedmom bi mogao da na osnovu bolje gol razlike smeni RB Lajpcig na čelu druge lige Nemačke. Slavio je i na poslednja tri susreta sa Grojter Firtom, koji na pobedu nad Frajburgom čeka još od 2003. godine.

1031: BARI - ČEZENA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)


Borba za mesto u baražu za plasman u elitnu Seriju A pošto su Krotone i Kaljari već daleko odmakli, ali Virtus, Breša, pa možda i Peruđa još nisu odustali. Bari u seriji od tri pobede na kojima je palo čak 18 golova, dakle šest po meču u proseku. Čezena se, međutim, može pohvaliti trećom najboljom odbranom u ligi, ali je problem u tome što je dobila samo dva od 16 gostovanja u ovoj sezoni.

4308: DINAMO M. - KRASNODAR, 18.30

(Fudbal, Rusija 1)


Dinamo je u prošlom kolu konačno zabeležio prvi trijumf ovog proleća na gostovanju Ufi, ali ti bodovi neće vredeti Moskovljanima ništa ako danas ne savladaju Krasnodar. Policajci imaju priliku da se revanširaju gostima za ubedljiv jesenji poraz od 4:0 i odmaknu se od opasne zone. Ipak, neće im biti lako jer Krasnodar nije izgubio u Moskvi punih pet godina.

4523: VITORUL - DINAMO BUKUREŠT, 19.30

(Fudbal, Rumunija 1)


Dva rivala ne znaju još za trijumf u plej-ofu iako je prošlo već četiri kola, pa ćemo gledati neizvestan okršaj u Konstanci. Vitorul nije dobio pet, a Dinamo sedam poslednjih utakmica, pa je teško prevideti konačan ishod ovog derbija koji bi mogao da onese prednost jednom od rivala u trci za izlazak u Evropu.

7239: NORT KAROLINA - VILANOVA, 03.15

(Košarka, NCAA)


Vrhunac martovskog ludila, Amerika je na nogama! Koledž košarka ima status jednog od najpopularnijih sportova, a kada dođe do finala, euforija je na vrhuncu. U finalu su Severna Karolina i najprijatnije iznenađenje Vilanova koja je u polufinalu uništila Oklahoma sa 44 poena razlike. I ni to joj nije dovoljno da protiv moćnih Tar-Hilsa uđe bez etikete autsajdera. Severna Karolina juri šestu, Vilanova drugu titulu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.