Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2021, 07:05

NAJAVA DANA (ponedeljak, 3. maj): Kreće plej-of ABA lige

Pogledajte koji nas najinteresantniji spotski događaji očekuju danas...

CRVENA ZVEZDA – IGOKEA, 18.30

(Košarka, ABA liga, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U velikom stilu, sa pet vezanih poveda, od kojih tri u gostima, završila je Crvena zvezda osnovni deo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << regionalnog takimičenja. Time je osigurala prednost domaćeg parketa u plej-ofu koji startuije polufinalnom serijom protiv Igokee. Tim Dejana Radonjića vezao je osam pobeda na domaćem parketu u ABA ligi, dok je sastav iz Laktaša okončao prvenstvo vezanim gostujućim porazima bap od Zvezde i Budućnosti.

BUDUĆNOST – MORNAR, 21.00

(Košarka, ABA liga, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sreli su se pre dve sedmice u Baru, kad je Mornar slavio osam razlike i time prekinuo seriju Budućnosti od četiri uzastopna slavlja. Ipak, plej-of je druga priča. Ove sezone sastali su se čak četiri puta, s tim da je tim Mihaila Pavićevića dobio tri duela. Pre ovog poslednjeg slavio je i dvaput u Evrokupu. Mornar je dobio samo dva meča van svog partketa iz minulih sedam pokušaja.

VEST BROMVIČ ALBION – VULVERHEMTON, 19.00

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Osvojio je VBA sedam bodova u minule četiri runde, malo popravio šanse u borbi za opstanak, ali je i dalje ta misija teška, gotovo neizvodljjiva. Ekipa Sema Alerdajsa na Hotornsu je pretrpela samo jedan poraz na prethodnih šest susreta, a na poslednja četiri prošla je igra NG. Vulfsi su bezbrižni, ali su posle dve minimalne pobede u prošlom kolu doživeli katastrofu od Barnlija.

BARNLI – VEST HEM, 21.15

(Fudbal, Engleska 1)

I dalje Vest Hem ima šanse za plasman u Ligu šampiona. Doduše, posle poraza od Njukasla i Čelsija znatno su manje. Tim Dejvida Mojesa loše igra u gostima, gde je zabeležio samo jednu pobedu iz poslednjih šest pokušaja. S druge strane, Barnli na Turf Muru nije pobedio još od kraja januara.

TORINO – PARMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedan od ključnih mečeva za spas Garanata. U Torino dolazi prežaljena Parma, koja je primila čak 14 golova na poslednje četiri utakmice. A domaćin je popravio formu i pre poraza od Napolija osvojio osam od mogućih 12 bodova u četiri runde. Početkom januara bilo je 3:0 za Torino.

MAJNC – HERTA, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Majnc je na prvi pogled bezbedan, ali dok matematički ne osigura opstanak neće se opuštati. A sve zahvaljujući seriji od sedam utakmica bez poraza (pet pobeda, dva remija). I tim iz Berlina se popravio, sa po dva trijumfa i nerešena ishoda u minulih pet rundi. Jesenas nije bilo golova u njihovom međusobnom susretu.

SEVILJA – BILBAO, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Daju joj se najmanje šanse, ali od četiri kandidata za titulu Sevilja je najboljoj formi, pošto je vezala pet pobeda. Na Pishuanu igra tvrde mečeve, ali dobija. Posle poraza od Barselone bila je bolja od Betisa (1:0), Elčea (2:0), Atletiko Madrida (1:0) i Granade (2:1). U minulih deset takmičarskih susreta Bilbao je slavio samo jednom. I to nad Atletikom.

ARSENAL TULA – SPARTAK MOSKVA, 15.30

(Fudbal, Rusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iako beleži promenjive rezulate tokom proleća, Spartak i dalje ima šanse za plasman u Ligu šampiona. Arsenal iz Tule će u baraž, ali je u prošlosti pokazao koliko koban može da bude po Moskovljane. Od poslednjih pet međusobnih utakmica dobio je čak tri. No, prethodna dva primala su Spartaku.

FENERBAHČE – ERZURUM, 19.30

(Fudbal, Turska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Samo matematika držu Fenerbahče u trci za titulom. Realnije deluje da se potrudi da ostane na drugom mestu koje znači plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Poslednja tri meča na svom terenu je dobio, ali je i Erzurum podigao formu u gostima, o čemu svedoče trijumfi nad Denizlijem i Gacijantepom. Jesenas je Fener slavio 3:0.

FCSB – KLUŽ, 19.30

(Fudbal, Rumunija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Direktna borba za prvo mesto. Posle četiri kola plej-ofa, Kluž je lider sa dva boda prednosti. Njaviše zahvaljujući FCSB-u koji je izgubio oba puta u poslednja dva kola. Ove sezone timovi su koristili prednost domaćeg terena u međusobnim duelima. Kluž je sredinom decembra slavio 2:0, dok se velikan revanširao u Bukureštu (3:0), da bi u finalu Superkupa, u Ploeštiju, Kluž slavio posle penala.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda otvara plej-of protiv Igokee (TV B92)

Izvor: B92, 03.Maj.2021

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18:30h počinju polufinalnu plej-of seriju protiv Igokee iz Aleksandrovca...Taj meč ljubitelji košarke u Srbiji moći će da gledaju ovaj susret u direktnom prenosu na TV B92, kao i da pratite u Live BLOG-u na B92.net...Zvezda će biti oslabljena jer je u procesu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.