Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 09:48

NAJAVA DANA (ponedeljak, 10. avgust): Inter vreba Asporindžije, tu su i Crveni đavoli, Serija B, Rusi i Belgijanci

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

INTER – LEVERKUZEN, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Inter je do ove faze takmičenja stigao nakon što je u prethodnoj izbacio Hetafe, a ako tome dodamo dobru formu kojom su okončali Seriju A, precizno na drugom mestu, samo s bodom manje od Juventusa, onda je jasno zašto su favoriti u ovom susretu. Aspirindžije su s lakoćom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oduvale Rendžerse. Ipak, treba imati u vidu da igraju bez takmičarskog meča više od mesec dana, tako da u Dizeldofu, na neutralnom terenu treba očekivati više od milanske ekipe.

MANČESTER JUNAJTED – KOPENHAGEN, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sve pohvale Dancima na demontaži Bšakšehira u revanšu osmine finala. Ipak, oni su večeras nominalno autsajderi protiv mančesterske mašinerije. Naime, Solskjaerova družina se na krilima magičnog Fernandeza probila do Lige šempiona, a oni su ipak ti koji slove za jednog od favorita za konačno osvajanje LE. Ove su se ekipe samo dva puta dosad srele. Bilo je to u grupnoj fazi Lige šampiona prije 14 godina. Svakome je pripala po jedna pobeda. S obzirom na to da kvota na Crvene đavole doista nizak, dodatni golovi deluju kao primamljiva opcija za kombinovanje.

PESKARA – PERUĐA, 21.00

(Fudbal, Italija 2, plej-aut)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Seriji B pratimo baraž za popunjavanjem lige. Peskara i Peruđa će u dve utakmice odlučiti ko će sledeće godine imati drugoligaški status, odnosno ko će ga izgubiti. U današnjem susretu blagi je favorit domaći sastav, ali treba reći kako je poslednjih šest međusobnih duela Peskara bez pobede protiv Peruđe.

URAL – DINAMO MOSKVA, 16.00

(Fudbal, Rusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Rusiji startuje trka, igra se prvo kolo, tako da je teško reći ko je u kakvoj formi dočekao početak Premier lige. Ako se obistine sve najave i priče iz tabora Modrih, Dinamo Moskva će u novoj sezoni biti pojačana za Nikolu Moru, koji bi trebao da igra u veznom redu Moskovljana. Što se dvoboja protiv Urala tiče, spomenimo kako su poslednja tri međusobna duela ovih rivala otišla na keca.

MOLDE – BRAN, 20.30

(Fudbal, Norveška 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Skoro pa savršeni Molde, protiv posrnulog, malaksalog Brana. Domaćin neće popustiti , jer on je konkurentan vodećem Bodo Glimtu, uprkos činjenici da je na poslednjih pet susreta dva puta poražen. Pošto Bran nema pobedu s istog broja mečeva, situacija je kristalno čista, s nepoznatom jedino kada je pitanje moguć broj postignutih golova. Naravno, jer na poslednjem, junskom prijateljskom susretu ovih ekipa došlo je 5+, ali i GG.

BRIZBEJN ROUR – SIDNEJ, 11.30

(Fudbal, Australija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Australijska liga stigla je 25. kola, gde pratimo gostovanje vodećeg Sidneja četvrtoplasiranom Brizbejnu. Stanje po pitanju COVID virusa nije baš bajno u Australiji, tako da se utakmice igraju pred ograničenim brojem navijača. Što se forme tiče, zanimljivo je spomenuti kako je Sidnej uknjižio samo jedan bod u zadnja tri kola, ali svejedno odni imaju kapitalnih devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Melburn Siti.

LUVEN – EUPEN, 19.00

(Fudbal, Belgija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na zatvaranju prvog kola, nema sumnje da će Luvenu biti teško. Jednostavnim rečnikom, Eupen nije prošle sezone baš blistao u eliti, ali je svakako imao posla s jačim rivalima nego Luven u nižem rangu.Dodelimo mu zbog toga za nijansu veće šanse.

OSTENDE – BERŠOT, 19.00

(Fudbal, Belgija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pošto je Beršot u finalu plej-ofa drugoligaškog ešalona savladao Luven sa 1:4, prirodno je da ga ne potcenimo, Svakako, Ostende ima ima iskustva, ali je ipak klub koji je na mišiće izborio opstanak. Zbog toga, ali i zbog sećanja na njihovu nedavnu prijateljsku pobedu nad Srkl Brižom, smatrajmo ih makar egal rivalom s Beršotom koji je sve, samo ne tanak tim.

FENIKS – OKLAHOMA, 20.30

(Košarika, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dok je nekim ekipama višemjesečna pauza potpuno poremetila formu, Sansi su procvetali, eksplodirali. Odigrali su pet utakmica nakon nastavka sezone, nanizavši isto toliko pobeda. Padale su mahom ozbiljne ekipe poput Majmija, Indiane, Klipersa i Dalasa. U svemu tome važnu ulogu ima i hrvatski krilni centar Dario Šarić. Večeras očekujemo novu njihovu potvrdu sjajne forme.

JUTA – DALAS, 21.00

(Košarka, NBA)

Sezona je za Jutu izgledala kao bajka sve do povrede Hrvata, Bojana Bogdanovića. Uz to, pandemija je u potpunosti je izbacila ostatak ekipe iz ritma. Skliznuli su na šesto mjesto Zapada, forma im je očajna i imaju mizeran učinak od dve pobede i pet poraza, ako gledamo deo sezone nakon ponovnog. Dalas je osetno bolji, ako i gube… Predvođeni Dončićem svakako imaju šta reći u današnjem susretu, ali treba imati na umu da je Juta odmorila sve ključne igrače u prošlom dvoboju.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (ponedeljak, 10. avgust): Inter vreba Aspirindžije, tu su i Crveni đavoli, Serija B, Rusi i Belgijanci

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas....INTER – LEVERKUZEN, 21.00..(Fudbal, Liga Evrope)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Inter je do ove faze takmičenja stigao nakon što je u prethodnoj izbacio Hetafe, a ako tome dodamo dobru formu kojom su okončali Seriju A, precizno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.