NAJAVA DANA (četvrtak, 25. avgust):Zvezdina i Vošina teška misija u kvalifikacijama za LE, Troicki sa Verdaskom

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (četvrtak, 25. avgust):Zvezdina i Vošina teška misija u kvalifikacijama za LE, Troicki sa Verdaskom

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas

Ljubitelje fudbala hvata groznica. Crvena zvezda, na stadionu Rajko Mitić pokušava da napravi čudo, i da goleadom anulira ogromnu prednost Sasuola koji kao da je zazidao svoj gol. Vojvodina istu bespoštednu bitku bije sa Az Alkmarom, pa će ove dve utakmice svakako biti u fokusu fudbalskog dana za srpske navijače.

Naravno, tu su i drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mečevi kvalifikacija za Ligu Evrope, pratićemo duel između Rozenborga i Austrije iz Beča, ali i Lokomotive koja u Belgiju na „viđenje“ sa Genkom dolazi sa bagažom u kome stoji remi od 2:2 iz prve utakmice.

Uz sve to, za ljubitelje tenisa tu su i ATP i VTA mečevi. Danas je za domaće ljubitelje belog sporta, možda najzanimljiviji susret između Fernanda Verdaska i Viktora Troickog. Ovaj, kao i fudbalske mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope možete igrati i po većim kvotama u okviru Trostrukog superpara.

6508: AZ ALKMAR – VOJVODINA, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope)

AZ Alkmar je posle trijumfa u Novom Sadu zabeležio prvenac u Erediviziji. Domaćin ima ogroman kapital i otvoren put ka Ligi Evrope. Na dve od tri poslednje utakmice Novosđana došlo je 4+. Vojvodina je u dosadašnjih sedam evropskih utakmica zabeležila četiri pobede, dva remija i samo jedan poraz. Onaj prošlonedeljni od AZ Alkmara.

6515: CRVENA ZVEZDA – SASUOLO, 20.30

(Fudbal, Liga Evrope)

Italijanski predstavnik u tri takmičarska meča ove sezone nije primio gol. To samo dokazuje kakav posao očekuje Crvenu zvezdu, pošto Italijani imaju ogroman kapital. Na svim mečevima crveno – belih u ovoj sezoni došlo je 3+. Sasuolo je vezao tri pobede.

6504: ROZENBORG - AUSTRIJA BEČ, 19.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Austrija je u usponu forme. Posle očajnog starta sezone vezali su dve pobede. Ipak, u Trondhajmu ih očekuje veliki posao, jer imaju minimalan kapital iz prve utakmice – 2:1. Na poslednje tri utakmice norveškog predstavnika došlo je gg i 3+.

6506: ANDERLEHT - SLAVIJA PRAG, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Reklo bi se da je u ovom meču sve rešeno, pošto je Andelrhet prvih 90 minuta rešio u svoju korist – 3:0. Slavija iz Praga igra očajno ove sezone. Tome u prilog i podatak da imaju samo jedan trijumf u poslednjih šest mečeva. Na tri od poslednjih pet mečeva Anderlehta došlo je 3+.

6509: BATE BORISOV – ASTANA, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Astana je vezala tri pobede. Na tim mečevima nije primila gol, što samo potvrđuje da je pred BATE Borisovom vrlo težak zadatak. Šampion Belorusije je u velikom raspadu. Igrali su nerešeno sa Dinamom iz Minska u poslednjem prvenstvenom meču (1:1)

6510: GENK – LOK.ZAGREB, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope)


Belgijski tim posle 2:2 u prvom meču ima zicer u duelu revanšu sa Zagrebčanima. Nadaju se čudu i iznenađenju fudbaleri iz hrvatske prestonice mada im trenutna forma ne daje nikakve šanse za optimizam jer su vezali tri poraza i remi na poslednje četiri utakmice. Genk je u dobroj seriji, tukao je Lokeren pre nekoliko dana i veliki je favorit večeras.

6514: SPARTA PRAG – SONDERJUSKE, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope)


Sparta ne briljira u poslednje vreme iako je za vikend napunila mrežu Jabloneca (3:0), ali je u boljoj formi od danskog prvoligaša koji nije pobedio već šest utakmica uzastopno. Poslednju pobedu zabeležili su na strani protiv Zaglebja baš u Ligi Evrope, i neugodni su kao gosti pa Sparta ima o čemu da razmišlja dok im bude izlazila na megdan.

6512: PAOK - DINAMO TBILISI, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope)


Ovde je sve jasno kao dan, sve osim sigurne pobede grčkog tima bilo bi prvorazredno iznenađenje. PAOK je bio dominantan u prvom meču u Gruziji gde je slavio sa čak 3:0 pa je logičćno da njihovi navijači očekuju novu goleadu u Solunu. Kako se za vikend nije igrao fudbal u Grčkoj solunska publika se uželela loptanja, pa će tim Vladimira Ivića imati veliki motiv da pobedi danas.

6520: VEST HEM - ASTRA ĐURĐU, 20.45

(Fudbal, Liga Evrope)


Čekićari nemaju pravo na kiks, a lagan ulazak u utakmicu treba da im omogući rezultat od 1:1 iz prve utakmice odigrane u Rumuniji. Pre godinu dana upravo ih je Astra izbacila iz Lige Evrope, a imaju i puno problema sa povredama pa nas očekuje zanimljiv meč. Vest Hem je favorit, ali morate biti oprezni sa ekipom Slavena Bilića jer je promenila dosta igrača, još se uigrava...

6521: ŠAHTJOR – BAŠAKŠEHIR, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)


Ovde ne bi trebalo da bude iznenađenja posebno nakon 1:2 iz prvog meča koji su Rudari rutinski dobili. Ušli su narandžasti u odličnu formu, za vikend su u prvenstvu tukli nejaki Dnjepar sa čak 4:0 pa u lepom raspoloženje dočekuju tursku ekipu. Ono što je dobra stvar za samopouzdanje Bašakšehira je činjenica da su za vikend pobedili Fenerbahče sa 1:0, što im je pokazalo da mogu da se nose i sa jačima od sebe.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.