NAJAVA DANA (četvrtak, 21. jul): Kvalifikacije za Ligu Evrope u centru pažnje

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (četvrtak, 21. jul): Kvalifikacije za Ligu Evrope u centru pažnje

Pogledajte današnje mečeve koje u kladionici MOZZART možete odigrati po znatno većim kvotama

U centru pažnje su revanš mečevi kvalifikacija za Ligu Evrope. Na teren izlazi triling srpskih predstavnika. Partizan gostuje u Poljskoj, Vojdovina u Velsu, a Čukarički dočekuje Videoton. Sve te mečeve moći ćete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama ui kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

6522: ZAGLEBJE – PARTIZAN, 21.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Crno-belima je u Beogradu sreća okrenula leđa jer su imali čak 19 šuteva ka Martinu Polačeku, dvaput su pogodili prečku, igrali dopadljivije i brže i ipak završili meč bez golova. Za rivala imaju ekipu koja se potpuno drugačije ponaša kod kuće, nego u gostima. O tome svedoči i činjenica da je Zaglebje dobilo čak šest poslednjih mečeva na svom stadionu i da je na njima dalo čak 18 golova.

Partizan je blagi favorit sa kvotom 2,20, a dvojka u Trostrukom superparu je 2,35. 

6528: ČUKARIČKI – VIDEOTON, 20.30

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Brđani su pred teškim ispitom u revanšu na Banovom brdu. Čukarički je prošlog četvrtka doživeo neugodan poraz u mađarskom Felčutu (0:2), pa u revanšu ekipi Milana Lešnjaka treba pravo malo čudo da uđe u narednu rundu. Ipak, da su skloni padovima, gosti su pokazali u prvoj rundi, gde su u revanšu protiv Zarje u Moldaviji „spasavali živu glavu“. Takav epilog, sa dva brza gola u prvih pola sata susreta bio bi idealan za ekipu sa Banovog brda.

Kec na Čukarički je 2,15 a u Trostrukom superparu 2,25. 

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

6521: KONAHS – VOJVODINA, 19.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Vojvodina je propustila veliki broj prilika na Karađorđu, ali je ipak uspela da postigne jedan gol, koji joj koliko-toliko olakšava posao u revanšu. Velšani sada moraju malo da se otvore, kako bi pokušali da stignu ili nadoknade prednost rivala, a to bi mogli da iskoriste izabranici Nenada Lalatovića i sruše im svaku nadu za prolazak u treće kolo kvalifikacija.

Dvojka se plaća 1,37, a au tristrukom superparu je 1,50. 

6530: BUDUĆNOST – GENK, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Ma koliko bi voleli da Budućnost prođe dalje, to se, po svemu sudeći neće dogoditi. Genk će na Stadionu pod Goricom držati sve konce igre u svojim rukama, tako da možemo očekivati mali broj golova, iako će Podgoričani krenuti na sve ili ništa, pošto nemaju šta da izgube.

Belgijanci su izraziti favoriti i kvota na dvojku je 1,42, a u Trostrukom superparu 1,55. 

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

6061: ENGLESKA M19 - ITALIJA M19, 12.00

(Fudbal, polufinale EP)

Englezi su na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Nemačkoj pobedili Francuze, Holanđane i Hrvate identičnim rezultatom (2:1) i prvi su u grupi B. Italijani se nalaze u grupi A iza vodeće Portugalije. Savladali su domaćina Nemačku ( 0:1) i odigrali nerešeno sa Austrijom i Portugalijom (1:1). Pobednik ovog duela ide na boljeg iz susreta Portugalija i Francuska.

8517: NEMAČKA M19 - HOLANDIJA  M19, 19.00

(Fudbal, EP Nemačka)

Pobednik ovog duela kao petoplasirani tim EP u Nemačkoj odlazi na naredno Svetsko prvenstvo. Domaćin je potpuno podbacio na ovom prvenstvu s obzirom da je izgubio sve tri utakmice na turniru, odnosno od Italije (0:1), Portugalije (3:4) i Austrije (0:3). Mladi Holanđani savladali su vršnjake iz Hrvatske (3:1) da bi potom doživeli poraze od Engleske (2:1) i Francuske (5:1).

6062: PORTUGALIJA M19 - FRANCUSKA M19, 17.00

(Fudbal, polufinale EP)

Drugi polufinalni par Evropskog prvenstva u Nemačkoj čine Portugalija i Francuska. Do polufinala Portugalci su stigli posle remija sa Austrijancima i Italijanima (1:1) kao i pobedom nad Nemačkom (3:4). Francuzi su poraženi od Engleza (2:1), da bi zatim savladali Hrvatsku (2:0) i deklasirali Holandiju (5:1).

7733: ŽIL SIMON – TIJAGO MONTEIRO, 10.00

(Tenis, Gštad)

Francuz i Brazilac nisu se nikada ranije sastajali. Žil Simon je 30. na ATP listi i njegov učinak na deset prethodnih mečeva glasi pet pobeda i isto toliko poraza. Monteiro je 110. teniser sveta i u nešto je boljoj formi sa šest pobeda i četiri poraza na prethodnih deset partija.

7932: DOMINIKA CIBULKOVA –URSULA RADVANJSKA, 19.00

(Tenis, Stenford)

Slovakinja i Poljakinja rekete su do sada ukrštale ukupno sedam puta i rezultat je 5:2 u korist Cibulkove. Po svemu sudeći trijumfovaće i šesti put s obzirom da dvanaestoplasirana Dominika na deset prethodnih mečeva ima devet pobeda i poraz koji je doživela nedavno na Vimbldonu od Elene Vesnine. Cibulkova je na 156. mestu WTA liste i na prethodnih deset mečeva četiri puta je pobeđivala i šest puta gubila.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.