Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRADA ZA DOBRE IGRE: Gojko Kačar izvojevao novi ugovor s Hamburgom

Bivši reprezentativac Srbije, Gojko Kačar, produžio ugovor sa svojim klubom Hamburger Sport Ferajnom na još dve sezone.

Sjajni vezista HSV-a Gojko Kačar je stavio je potpis na novi ugovor Bundesligašem na još godinu dana ali uz opciju produženja na još jednu sezonu. 
Bivši univerzalac Vojvodine je u finišu nemačke lige zaigrao kao u najslavnijim danima i sa nekoliko odlučujućih golova, praktično sam na svojim leđima, obezbedio je ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << opstanak u elitnom rangu.
Upravo sjajne igre u finišu prvenstva obezbedile su Kačaru novi ugovor, pošto sjajne partije nisu ostale ne primećene od strane rukovodstva.
Bivši fudbaler Vojvodine je nekoliko dana razmišljao da li da prihvati ponudu, ali je na kraju odlučio da ostane u ovom Bundesligašu.
The post NAGRADA ZA DOBRE IGRE: Gojko Kačar izvojevao novi ugovor s Hamburgom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.