NAGETSI NEMAJU MILOSTI: Brejk Denvera u Los Anđelesu, Marej i Jokić nisu sa ove planete! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Maj.2023, 08:23

NAGETSI NEMAJU MILOSTI: Brejk Denvera u Los Anđelesu, Marej i Jokić nisu sa ove planete! (VIDEO)

Ekipa Majka Melouna na korak od finala! Domaći teren, a čak ni podrška 19 hiljada navijača, nisu bili dovoljan razlog da Lejkersi u Los Anđelesu po prvi put u seriji savladaju Denver. Nagetsi su još jednom dokazali da su kvalitetniji tim. Izabranici Majka Melouna su slavili sa 108:119, ostvarili veliki brejk i poveli sa ubedljivih ... Read more
The post NAGETSI NEMAJU MILOSTI: Brejk Denvera u Los Anđelesu, Marej i Jokić nisu sa ove planete! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denver na pragu finala, Marej i Jokić razbili Lejkerse

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2023

Nagetsi na pragu plasmana u veliko finale NBA lige, sada vode sa 3:0 u seriji protiv Lejkersa, koje su dobili i u Los Anđelesu – 119:108 (32:20, 26:35, 26:27, 35:26).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

JOKIĆ ODGOVORIO MELOUNU PA IZMAMIO OSMEHE CELE HALE: ‘Ne želim da budem trener! To je najgori posao na planeti!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Maj.2023

Hit reakcija nezaustavljivog centra! Košarkaši Denvera približili su se na samo korak od velikog finala NBA lige! Nagetsi su na teškom gostovanju u Los Anđelesu nadigrali slavne Lejkerse i slavili sa 108:119. Izabranici Majka Melouna poveli su sa 3:0 u trijumfima u finalnoj seriji Zapadne konferencije,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.