NADALOVI FANOVI OVO NE SMEJU DA PROČITAJU: Nole je duplo bolji od Rafe, evo i dokaza

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 11:58

NADALOVI FANOVI OVO NE SMEJU DA PROČITAJU: Nole je duplo bolji od Rafe, evo i dokaza

Nemojte da nismo upozorili...

Svaka dilema oko pitanja ko je najbolji teniser svih vremena je gotova, to je bez sumnje Novak Đoković, a mnogima je teško da to priznaju, te stalno izmišljaju nove parametre, potpuno nevalidne, ali ovo što ćete sada pročitati će im samo pokazati dominaciju Srbina.

Prema poslednjim dešavanjima u belom sportu jasno je da Novak Đoković garantovano ostaje na prvom mestu svetske ATP liste najmanje 418 nedelja, što je duplo više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Rafaela Nadala kao "broja 1".

Naime, španski teniser proveo je na prvom mestu ATP liste ukupno 209 nedelja tokom svoje karijere.

Srbin i Španac dosad su igrali 59 mečeva, a Đoković je bolji u međusobnom skoru 30:29. Nole ima 24 grendslem titule, više od bilo kog tenisera ikada, a Nadal 22.

Naš as je tokom karijere osvojio 98 ATP titula, Nadal 92. Nole je jedini igrač u istoriji koji je osvojio svaki od četiri grend slem turnira najmanje tri puta, a ima i najviše mastersa i trofeja sa velikih takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.