NAČISTO IH UPROPASTIO: Inter rešio da KAZNI Vidala zbog crvenog kartona protiv Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 17:04

NAČISTO IH UPROPASTIO: Inter rešio da KAZNI Vidala zbog crvenog kartona protiv Reala

Ostavio drugove na cedilu.

Fudbalski klub Inter kazniće svog igrača Artura Vidala zbog crvenog kartona koji je dobio u utakmici protiv Real Madrida u Ligi šampiona.

Kako je prenela Gazeta delo Sport, Inter će oštro kazniti Vidala pošto je ostavio saigrače u teškoj situaciji tokom utakmice u Milanu protiv Reala.

🚩 Arturo Vidal has now been sent off in the Champions League for three different clubs:

🟥 2017 for Bayern vs Real Madrid
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
🟥 2019 for Barcelona vs Napoli

🟥 2020 for Inter vs Real Madrid

Twice against Los Blancos. 🙃#UCL#soccerpatriots #GiftedEra pic.twitter.com/zcbrROA06V

— Soccer Patriots (@socapatriots) November 26, 2020

Vidal je tokom jednog duela sa protivničkim igračima pao u šesnaestercu, sudija nije dosudio jedanaesterac, a Vidal je zbog protesta dobio žuti karton. Čileanac ni posle toga nije želeo da odustane, pa mu je sudija Entoni Tejlor pokazao i drugi žuti karton, pa je Vidal u 33. minutu morao da izađe sa terena pri rezultatu 0:1.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

Real je pobedio sa 2:0, pa je Inter sa dva boda poslednji na tabeli u Grupi B posle četiri kola u Ligi šampiona sa minimalnim izgledima za plasman u narednu rundu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.