NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Haland overio prolaz Sitija, čeka nas repriza prošlogodišnjeg polufinala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 23:05

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Haland overio prolaz Sitija, čeka nas "repriza" prošlogodišnjeg polufinala (VIDEO)

Bajern nije mogao mnogo da uradi.

San Mančester sitija o Ligi šampiona i dalje traje. Ekipa Pepa Gvardiole odigrala je po meri u revanš meču, na "Alijanc areni" bilo je 1:1, tako da su ukupnim rezultatom 4:1 momci u plavom overili plasman u polufinale elitnog klupskog takmičenja.

Čovek odluke je opet bio Erling Haland, ali mogao je u nekom drugačijem scenariju postati i tragičar. Naime, Norvežanin je u 38. minutu promašio jedanaesterac nakon što je Upamekano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

U stilu Harija Kejna je špic "građana" poslao loptu preko prečke i tako propustio priliku da već u prvom poluvremenu obezbedi prolaz. Sa druge strane je Leroj Sane propustio najbolju šansu za domaći tim, tako da je bilo 0:0 posle 45 minuta.

Bavarci su propustili povoljnu priliku preko Komana početkom drugog dela susreta, a onda je baš Haland u 57. minutu rešio pitanje polufinaliste. Iskoristio je kiks Upamekana i rutinski savladao Zomera za 1:0, a ukupnih 4:0.

Tu je već bilo jasno ko ide dalje, a domaći su u 83. minutu ipak uspeli da izjednače, strelac je bio Kimih sa bele tačke.

Do kraja Bajern nije uspeo da uradi mnogo toga, jedino je trener Tomas Tuhel zaradio crveni karton, čisto da košmarno četvrtfinale učini još košmarnijim.

Siti ide na noge Real Madridu u polufinalu, a podsetimo, upravo ih je "kraljevski klub" prošle sezone eliminisao iz Lige šampiona. I to baš u polufinalu.

U drugom polufinalnom susretu ove večeri Inter i Benfika su odigrali nerešeno, a milanski klub je prošao dalje.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.