NA TRANSFER LISTI: Barsa se odrekla svetskog ŠAMPIONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA TRANSFER LISTI: Barsa se odrekla svetskog ŠAMPIONA!

Može da ide.

Barselona je odlučila da proda Samjuela Umtitija, a najveće interesovanje pokazuju klubovi sa ostrva. Defanzivac koji je sa selekcijom Francuske postao šampion sveta bio je ranije na meti Mančester junajteda, a sada su u trku ušli i londonski rivali Arsenal i Čelsi.

Kako prenosi pouzdani italijanski novinar Nikolo Skira, koji se bavi fudbalskim tržištem, Umtiti će sasvim sigurno otići sa Nou Kampa, a Tobdžije i Plavci se otimaju oko njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpis. Šampion Španije je saopštio da slobodan Francuza iznosi 50.000.000 evra, što neće praviti problem premijerligašima.

Barcelona’s Samuel Umtiti (26) is reportedly another option at CB for Chelsea this summer - he’s been out of favour under manager Setién and wants a move.

He has struggled with injuries, but when fit is a fantastic CB. He would cost around €50m (£44m). pic.twitter.com/bHrVqVxh7L

— LDN (@LDNFootbalI) March 31, 2020

Podsetimo, Umtiti je stigao u redove Katalonaca 2016. godine iz Liona, za duplo manju cenu (25.000.000 evra), što govori o njegovim partijama u dresu Barselone.

Uprava kluba dala se u potragu za naslednikom Francuza, pa su se na listi želja našli: Luiz Felipe (Lacio) i Pau Tores (Viljareal).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.