NA TERENU SJAJNO, U SVLAČIONICI LOŠE: Lionel Mesi tera Luisa Enrikea sa klupe Barselone

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA TERENU SJAJNO, U SVLAČIONICI LOŠE: Lionel Mesi tera Luisa Enrikea sa klupe Barselone

Trener i najbolji igrač katalonskog kluba u lošim su odnosima još od početka godine

Luis Enrike mogao bi po završetku sezone da napusti klubu Barselone.

Ta vest odjeknula je kao bomba u fudbalskim krugovima, jer katalonski tim sa uspehom gazi na sva tri frona. U Primeri je lider sa dva boda više od Real Madrida, igraće u finalu Kupa kralja sa Atletik Bilbaoom, a takoreći je već i u finalu Lige šampiona posle ubedljive pobede nad Bajernom u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << meču polufinala (3:0). Zašto onda razlaz posle samo godinu dana saradnje?

Španska "Marka" tvrdi da bi razglog odlaska Luisa Enrikea bio njegov loš odnos sa Lionelom Mesijem. Argentinski čarobnjak i trener posvađali su se još zimus i od tada je u svlačionici loša atmosfera. Enrike više ne želi da radi u takvim uslovima i sprema se da napusti "Nou Kamp", tvrdi tiražni list.

Podsetimo, defanzivac Barselone Žeremi Matije priznao je da su se trener i igrač posvađali na treningu. Naime, to desilo posle Leovog kraćeg Božićnog odmora, posle koga ga je Enrike ostavio na klupi na utakmici sa Real Sosijedadom. Na sledećem treningu Mesi je pobesneo što mu trener, tada u ulozi sudije, nije dosudio faul.

"Leo se odjednom iznervirao nakon što mu na treningu nije dosuđen faul. Bilo je mnogo tenzija, razmenili su ružne reči", priznao je Matije.

On je dodao da je šef Barsine struke kasnije prišao Mesiju i da su izgladili odnos, ali očigledno da je to bila samo "fasada" i da netrpeljivost i dalje traje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.