NA SVE ILI NIŠTA: Džikić u stihu najavio ”majstoricu” sa Partizanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 19:00

NA SVE ILI NIŠTA: Džikić u stihu najavio ”majstoricu” sa Partizanom!

Sve je spremno za spektakl.

Ekipe Partizana i Budućnosti će u nedelju od 21 čas odigrati odlučujuću utakmicu u borbi za plasman u finale plej-ofa ABA lige. Pred ovaj duel ”majstoricu” su najavili trener Budućnosti Aleksandar Džikić i iskusni krilni centar Marko Jagodić-Kuridža.

Trener podgoričana se tom prilikom prilikom poslužio i jednim grafitom.

- Cela sezona staje u ovih 40 minuta u nedelju veče. Znamo šta nas očekuje, znamo šta treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se uradi. Ispred naše dvorane stoji grafit: Bez imalo straha, do poslednjeg daha! E tako bih voleo da odigramo u nedelju veče, da damo sve od sebe, pa kako bude - izjavio je trener Aleksandar Džikić.

Iskusni košarkaš Marko Jagodić-Kuridža najavio je da će Podgoričani od starta meča zaigrati veoma agresivno.

- Ne verujem da ni mi, ni oni možemo nešto previše da promenimo u odnosu na prva dva meča. Treba da damo sve od sebe kako bi došli do pobede i finala. Sve ostalo je, na kraju, nebitno. Da bismo slavili protiv Partizana u 'Pioniru' potrebno je da od starta krenemo jako, da budemo fokusirani svih 40 minuta i da uspemo da budemo u igri do pred kraj utakmice. Tako bi prebacili sav pritisak na domaćina u odlučujućim trenucima - istakao je Kuridža i dodao:

- Imamo dosta iskusnih igrača koji su odigrali veliki broj plej-of serija i završnica takmičenja. Važno je kontrolisati skok na oba kraja terena, što smo uspeli u 'Morači', kao i kontre koje smo sveli na minimum u tom meču. Znamo od kojih igrača nam preti najveća opasnost i sigurno ćemo probati da ih poremetimo dobrom defanzivom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.