NA OVO SE DUGO ČEKALO: Potpisao Marko Marin (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 14:23

NA OVO SE DUGO ČEKALO: Potpisao Marko Marin (FOTO)

Vraća se posle pauze od nekoliko meseci.

Marko Marin nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, novi je igrač mađarskog Ferencvaroša, potvrdio je klub. Nije navedeno na koliko godina je ugovor potpisan.

Marin je u klub iz Budimpešte došao kao slobodan igrač, nakon raskida saradnje sa Ahlijem iz Saudijske Arabije, posle čega je nekoliko meseci bio bez kluba.

And there youhave it folks! @Fradi_HU sign #markomarin pic.twitter.com/Rxp0cskRps

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tommy Balogh (@balogh_tommy) September 18, 2021

Zanimljivo je da će Marku Marinu novi saigrač biti Željko Gavrić koje je pre mesec dana prešao iz Crvene zvezde u Ferencvaroš.

Šampion Španije Atletiko još nema poraz u novoj sezoni, a danas (16.15) mu u goste dolazi Bilbao, koji takođe nije nijednom izgubio u prva četiri kola. Kvota na keca je 1,70, na iks 3,60, a na kombinazziju 1&0-2 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Bilbao.

Za Zvezdu je Marko Marin odigrao 58 utakmica, upisao 11 golova uz 24 asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.