NA OVO SE ČEKALO: Nagelsman objavio prvi spisak

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 15:47

NA OVO SE ČEKALO: Nagelsman objavio prvi spisak

Nemci idu na američku turneju.

Novi selektor reprezentcija Nemačke Julijan Nagelsman objavio je svoj prvi spisak igrača na koje računa za američku turneju.

Na njegovom spisku su se našla trojica debitanata - Robert Andrič (Bajer Leverkuzen), Kris Fuhrih (Štutgart) i Kevin Berens (Union Berlin). U timu će biti i neki stariji igrači, kao što su Mats Humels, Leon Gorecka, David Raum i Bernd Leno.

- Mi smo novi stručni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štab i želimo da vidimo u akciji što više igrača. Cilj nam je da u ovako kratkom vremenu sve njih isprobamo i da pokušamo da unesemo neke novine u treninge i igru na samim utakmicama - rekao je Nagelsman.

Golmani: Olivije Bauman, Bernd Leno, Mark-Andre ter Štegen, Kevin Trap

Odbrana: Robin Gosens, Mats Humels, David Raum, Antonio Rudiger, Niklas Sule, Jonatan Ta, Malik Tiav

Vezni red: Robert Andrih, Julijan Brandt, Kris Fuhrih, Leon Gorecka, Paskal Gros, Ilkaj Gundoan, Jonas Hofman, Josua Kimih, Džamal Musijala, Liroj Sane, Florijan Virc

Napad: Kevin Berens, Niklas Filkrug, Kai Haverc, Tomas Miler.

Nemačka kao domaćin EURO 2024 nema obaveze u kvalifikacijama, pa će tako 14. oktobra u Kontektikatu igrati protiv SAD, a 18. oktobra u Filadelfiji će se sastati sa Meksikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.