NA OVO SE ČEKALO: Muta ODGOVORIO Samardu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA OVO SE ČEKALO: Muta ODGOVORIO Samardu (FOTO)

Snažni centar sa Jamajke suspendovan zbog kršenja klupske discipline.

Trener Partizana Miroslav Nikolić odgovorio na prozivke centra sa Jamajke Samarda Samjuelsa, koji se na društvenoj mreži Instagram žalio zbog male minutaže, ali i zbog toga što još nije dobio novac.

Pročitajte i:

Samjels je, kako je rekao predsednik kluba Ostoja Mijailović, u sredu dobio platu za prošli mesec, ali je zbog vređanja trenera i kuba suspendovan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Crno-beli su u utorak kao domaćini poraženi od Albe 96:80 u Evrokupu, a Samjuels posle utakmice nije krio razočarenje. Međutim, Nikolić se nije preterano uzbudio zbog toga.

- Nisam video to što je pisao, niti me mnogo zanima. Da bi dobio platu mora prvo da je zaradi, a on to nije učinio za sada - kazao je Nikolić, i dodao:

- Što se igranja tiče, on ne igra, jer nije u formi. Ja bih najviše voleo da on igra celu utakmicu. To bi bilo dobro za sve, ali trenutno nije tako. Videćemo kakva će situacija biti u nastavku. Bolje da vam ne pričam kako se ponaša - kazao je trener crno-belih.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.