NA METI NAPADAČA: Osuđeni doktor američkih gimnastičarki izboden u zatvoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 19:11

NA METI NAPADAČA: Osuđeni doktor američkih gimnastičarki izboden u zatvoru

Prebačen u bolnicu.

Bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije Lari Nasar, koji je osuđen na 175 godina zatvora zbog zlostavljanja gimnastičarki, danas je više puta izboden nožem u zatvoru tokom tuče sa drugim zatvorenikom. On se trenutno nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju, prenosi BBC. Prema pisanju medija, Nasar je zadobio pneumotoraks, poznatiji kao "pucanje pluća", nakon što je dva puta uboden u vrat i u leđa i šest puta u grudi.

On je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suđenja priznao da je seksualno zlostavljao sportistkinje u svojoj klinici na Univerzitetu u Mičigenu, a takođe se izjasnio krivim i za posedovanje dečje pornografije. Nasara je za seksualno zlostavljanje optužilo više od 330 žena i devojaka, među kojima i četvorostruka olimpijska šampionka Simon Bajls.

USAG (USA Gymnastics), nacionalno telo za gimnastiku u SAD, pristalo je da plati 380 miliona dolara Nasarovim žrtvama, dok je država Mičigen postigla nagodbu od 500 miliona dolara sa žrtvama zlostavljanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO SPORTISKINJE Bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije izboden nožem u zatvoru

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije Lari Nasar, koji je osuđen na 175 godina zatvora zbog zlostavljanja gimnastičarki, danas je više puta izboden nožem u zatvoru tokom tuče sa drugim zatvorenikom. On se trenutno nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju, prenosi BBC.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.