NA MARAKANU STIŽE ŠTOPER IZ PREMIJER LIGE? Oglasio se i sam igrač - Veliki sam navijač Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 09:28

NA MARAKANU STIŽE ŠTOPER IZ PREMIJER LIGE? Oglasio se i sam igrač - "Veliki sam navijač Zvezde"

Potvrdio interesovanje.

Štoper ruskog Sočija Vanja Drkušić nalazi se na radaru Crvene zvezde, a Slovenac je u razgovoru za Sportski žurnal odgovorio na interesovanje crveno-belih.

Zvezda je ostala bez Strahinje Erakovića koji je otišao u Zenit, pa je sad u potrazi za novim defanzivcem.

- Agent Mladen Ratkovica me je obavestio da postoji interesovanje Crvene zvezde. Bukvalno je to sve što imam od informacija. Takođe, znam da su klubovi ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričali, u kojoj su sad fazi zaista ne bih znao. Sigurno me Soči neće pustiti bez obeštećenja - počeo je Drkušić, pa otkrio da je navijač tima sa Marakane.

- Zvezda je veliki klub. Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde. Pamtim je od malih nogu tako da je normalno da prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe. 

Istakao je kakav mu stil igre odgovara.

- Snalazim se u timovima koji igraju napadački fudbal. Brz sam, tako da mogu da pohvatam kontre.

- Mlad sam igrač, mogu još mnogo da naučim, a gde ćete bolje prilike od kapitena Crvene zvezde Aleksandra Dragovića. Još uvek štopera za neki od timova iz liga petice - zaključio je Drkušić.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Helen Svedin, supruga Luisa Figa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.