NA MARAKANI U SENCI, NA BANOVOM BRDU ZLATA VREDNI: Stanković nastavio trend, Čukarički je ‘Meka’ za Zvezdine rezerviste! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2023, 12:15

NA MARAKANI U SENCI, NA BANOVOM BRDU ZLATA VREDNI: Stanković nastavio trend, Čukarički je ‘Meka’ za Zvezdine rezerviste! (FOTO)

Obostrana korist u saradnji dva beogradska kluba! Fudbaleri Čukaričkog postepeno ulaze u završni deo pripremnog perioda u Sloveniji. Druga nedelja predanog i posvećenog rada na Bledu uveliko je počela, a Brđane u subotu očekuje treća provera protiv mađarskog MTK na Kranjskoj Gori.  Belo-crni su nakon istorijskog uspeha uspeli da sačucaju okosnicu tima, koji postepeno nadograđuju ... Read more
The post NA MARAKANI U SENCI, NA BANOVOM BRDU ZLATA VREDNI: Stanković nastavio trend, Čukarički je ‘Meka’ za Zvezdine rezerviste! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.