NA KONFERENCIJI SE IZNENADA POJAVIO JEDAN IZRAELSKI NOVINAR: Ono što mu je Bahar rekao DUGO će pamtiti navijači Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 16:24

NA KONFERENCIJI SE IZNENADA POJAVIO JEDAN IZRAELSKI NOVINAR: Ono što mu je Bahar rekao DUGO će pamtiti navijači Zvezde

Voli pritisak.

FK Crvena zvezda počinje novu sezonu u srpskom prvenstvu i pokušaj odbrane titule utakmicom protiv Vojvodine na stadionu ''Rajko Mitić'' u nedelju od 20 časova. Biće to i debi Baraka Bahara, novog trenera crveno-belih, na klupi šampiona Srbije u zvaničnim mečevima.

Bahar je dan pred meč držao konferenciju i najzanimljivije odgovore sa nje OVDE možete naći.

Ono što je posebnu pažnju izazvalo jeste što je poslednja dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanja postavio je novinar iz Izraela. On je Bahara pitao da li je svestan pritiska i očekivanja navijača.

- Naravno da znamo očekivanja, možda neko očekuje i da osvojimo Ligu šampiona. Na nama je da verujemo u sebe, znamo da je samo početak, da ćemo dodatno da napredujemo, znamo da su velika očekivanja, ali verujem u uspeh i u tim, nastavićemo vredno da radimo.

- Ja idem kroz pritisak, volim pritisak, i ja i moj stručni štab. To me pokreće. Kada vidim koliko ljudi navija i podržava nas, to mi daje dodatni motiv da još napornije radim - zaključio je trener beogradskog kluba.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Melisa Sata, supruga Kevina Princa Boatenga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.