NA KLUPU MILANA SE VRATIO ON: Erupcija oduševljenja kod navijača! Trener kog obožavaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 19:48

NA KLUPU MILANA SE VRATIO ON: Erupcija oduševljenja kod navijača! Trener kog obožavaju

Danijele Bonera je bio sjajna zamena, ali Pioli je miljenik.

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli oporavio se od korona virusa i vodiće ekipu u predstojećoj utakmici protiv Seltika u Ligi Evropa, saopštio je danas njegov klub.

Kako se navodi u saopštenju, Pioli i njegov pomoćnik Đakomo Mureli su na poslednjem testiranju bili negativni na korona virus.

Pioli je bio u izolaciji od 14. novembra, otkako je dobio pozitivne rezultate na testiranju. Bez njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipa je pobedila u dve prvenstvene utakmice i odigrala nerešeno protiv Lila u Ligi Evropa.

Dortmund večeras (21.00) čeka Lacio  i sa tri boda bi osigurao plasman u osminu finala. A kvota na keca u Mozzartu je 1,75, što je kvota koju nećete naći nigde na svetu. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Lacio.

Fudbaleri Milana igraju u četvrtak od 18.55 na svom terenu protiv Seltika, utakmicu petog kola Grupe H u Ligi Evropa.

Lil je prvi na tabeli sa osam bodova, Milan ima sedam, Sparta je sakupila šest bodova, dok je Seltik poslednji na tabeli sa jedinim bodom.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.