NA KALIŠ SE NEĆE VRAĆATI: Zvezdin Amerikanac potpisao za Detroit (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 08:21

NA KALIŠ SE NEĆE VRAĆATI: Zvezdin Amerikanac potpisao za Detroit (FOTO)

Od njega se mnogo očekivalo.

Sredinom februaru u Zvezdu je stigao Kalin Lukas. Trebao je da popuni deficitarno mesto u postavi crveno-belih, poziciju rezervsnog plejmejkera. Navijači su mnogo očekivali od njega.

Međutim, odigrao je svega tri meča, ukupno nešto više od 38 minuta na terenu i za to vreme ubacio ukupno četiri poena (igrao protiv Baskonije, Fenerbahčea i Makabija). Nedovoljno i minuta i učinka da bi se o Lukasu moglo suditi kakvo bi pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio za Zvezdu. Usledila je pandemija korona virusa, uvedeno vandredno stanje... Na Lukasa su gotovo svi zaboravili...

Former Michigan State point guard Kalin Lucas to suit up for Team Detroit in The Basketball Tournament https://t.co/UTXhN1i6Lh

— SpartansWire (@TheSpartansWire) May 12, 2020

Ako ste se pitali gde je i šta radi, Amerikanac se, naravno, vratio u otadžbinu, u rodni Detroit i već ima planove za leto. Lukas je potpisao za ekipu svog grada koja će se takmičiti na "TNT" turniru ovog jula. Pravo učešća na turniru imaju svi koji prijave ekipu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.