NA ENFILDU SVE PO STAROM!

Izvor: Kurir, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ENFILDU SVE PO STAROM!

Šampion pobedio Liverpul, Arsenal bolji od Čelsija u londonskom derbiju

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Liverpul na Enfildu sa 1:0, dok je u drugom derbiju 17. kola Arsenal na Emiratima savladao Čelsi (1:0) i sačuvao prvo mesto na tabeli Premijer lige.

„Crveni đavoli“ su po ko zna koji put u poslednjih nekoliko godina u direktnom duelu uništili nade crvenih da će se konačno umešati u borbu za titulu, a strelac gola kojim je aktuelni šampion stvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << devet bodova prednosti na tabeli u odnosu na Liverpul bio je Karlos Teves u 43. minutu.

Nošeni sjajnom podrškom sa tribina domaći su napadali, stvarali šanse, a gosti su po ko zna koji put iskoristili prvu grešku odbrane i osvojili bodove. Nemanja Vidić odigrao je svih 90 minuta i pružio odličnu partiju.

Arsenal je savladao Čelsi golom Vilijama Galasa u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Domaći su bili bolji tokom većeg dela meča, kojeg su obeležile grubosti i sukobi igrača. Najdeblji kraj izvukao je Džon Teri, koji je zbog povrede napustio teren i verovatno ga očekuje duža pauza.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.