NA DEKOVU ADRESU STIGLO MNOGO PORUKA: Argentinac se sada obratio pošiljaocima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 19:55

NA DEKOVU ADRESU STIGLO MNOGO PORUKA: Argentinac se sada obratio pošiljaocima

Sada su njegove ranije provokacije u drugom planu, ipak je povređen.

Košarkaši Reala i Partizana u sredu od 21.00 čas igraju odlučujuću utakmicu Top 8 faze Evrolige za odlazak na Fajnal for u Kaunasu. Posle 2:2 iz prva četiri meča, sledi majstorica.

Na njoj ćemo ponovo videti i Kevina Pantera, koji je odradio suspenziju, tako da će crno-beli biti samo bez Alekse Avramovića, koji se povredio na trećem meču u Beogradu.

A Real neće moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored suspendovanog Geršona Jabuselea računa ni na Gabrijela Deka. Argentinac preke naravi i prezastarele frizure se očito teško povredio na kraju četvrte utakmice i jedva je uspeo da izađe sa terena.

Muchas gracias a todos los que se prepcuparon y me hicieron llegar su msj de apoyo.

Pronto estaremos de vuelta! 💪🏽 pic.twitter.com/0MNHEsXgpB

— Gabriel Deck (@gabriel_deck) May 7, 2023

Poslao je i poruku navijačima posle odrađenog lekarskog zahvata, a na slici se može videti kako mu je koleno potpuno plavo dok je u društvu kućnog ljubimca.

- Hvala svima koji su brinuli o meni i slali mi poruke podrške. Uskoro se vraćam! - napisao je Dek.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.