NA ČEMU SI TI ČOVEČE? Košarkaš Dalasa zakucao u sopstveni koš (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 09:22

NA ČEMU SI TI ČOVEČE? Košarkaš Dalasa zakucao u sopstveni koš (VIDEO)

Neverovatna scena.

Neverovatna scena dolazi iz Letnje NBA lige, gde je centar Dalasa, Markus Bingem ponetirao zakucavanjem, ali lopta je završila u košu Maveriksa.

Bila je to završnica meča Dalasa protiv Indijane. Maveriksi su ubedljivo vodili kada su krenuli u napad. Najki Sibande je dodao Bingemu koji se izvukao iz protivničkog reketa, ali umesto na njihov koš, otišao je na svoj.

Bingem je neometano otišao i ukucao loptu u koš, ali je sudija pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga svirao prenošenje lopte preko svoje polovine, pa se poeni nisu ni važili.

Went the wrong way and scored on the wrong basket 😅 pic.twitter.com/L2KR3CSNky

— Bleacher Report (@BleacherReport) July 15, 2023

 Svi saigrači su ga gledali u neverici, kao i trener, koji je bio u čudu. Možda je bilo potrebno uraditi test na drogu da se vidi "na čemu je" kada je uspeo da ovo učini.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.