Mutu: Mihajlović bi me prebio

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutu: Mihajlović bi me prebio

Adrijan Mutu provodi poslednje dane u Fjorentini. Rumunski napadač nije se pojavio na treningu, posle čega je iz kluba najavljeno da će biti stavljen na transfer listu. Usput su se pojavile priče da se Mutu sukobio sa srpskim trenerom Sinišom Mihajlovićem.

To su gluposti. Ne znam šta ljudi sve neće izmisliti. I da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je došlo do tuče dobio bih batine jer je Mihajlović duplo jači od mene – rekao je Mutu za rumunske medije.
Ipak da je ljut na srpskog stručnjaka Rumun je potvrdio:
Pet dana pre meča sa Bolonjom, trener Mihajlović mi je rekao da ću biti u ekipi među 18 igrača. Posle toga sam saznao da ipak neću biti u konkurenciji, što sam doživeo kao nepoštovanje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.