Izvor: Blic, 22.Feb.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin:

Treneru Crvene zvezde nije jasno zašto se derbi neće odigrati pre nastavka sezone

Muslin: Zašto 7. mart?

BEOGRAD Tačka na 115. derbi je konačno stavljena, takođe i na start prolećne sezone. Međutim, odluka da se prekinuti meč Crvena zvezdaPartizan odigra 7. marta još uvek je neshvatljiva za trenera Slavoljuba Muslina.

I dalje ne vidim zašto bi bezbednosni uslovi bili sigurniji 7. marta nego 17. februara. Takođe, još ne mogu da shvatim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se utakmica toga dana odložila dva sata pred zakazan termin, iako je sve bilo pod kontrolom. Nije normalno šta se dešava, ali neka je na čast ljudima koji su tako odlučili. Šta jetu je, okrećemo se dolazećoj utakmici na Banovom brdu kaže Slavoljub Muslin.

Crvena zvezda je jedina neporažena ekipa u elitnom društvu.

Pokušaćemo da os tanemo još dugo bez poraza. Tempirali smo formu za Partizan, međutim, nije teško to preokrenuti na Čukarički. Uostalom, liga se ne svodi samo na derbi, već i ostale utakmice. Prošle godine smo u dva navrata dobili Čukarički minimalnim rezultatom (1:0). Videćemo šta će biti sada.

Kakv je igrački kadar Crvene zvezde?

Ostali smo bez Bajčetića koji je otišao u Kinu, dok u slabijem ritmu jedino treniraju Dejan Ilić i Saša Zorić. Prvi je iskrenuo članak, a drugog muči zadnja loža. Ništa nije strašno i valja ih kroz par dana očekivati potpuno zdrave i spremne zaključio je trener Slavoljub Muslin. G. A. Ilić i Ivić u kombinaciji

BEOGRAD Partizan je spreman za derbi sa Obilićem. To se i definitivno može zaključiti posle poslednje i više nego ubedljive pobede nad nižerazrednim Omladincem (13:1).

Već imam viziju tima koji će početi utakmicu na Vračaru. Raduje me jer su Iliev i Ivić oporavljeni i oni će biti u kombinaciji. Ćirković je igrao protiv Omladinca, ali i dalje nije u potpunosti spreman. Obilić ima puno motiva, ali mi znamo da imamo kvalitet za pobedu rekao je Ljubiša Tumbaković, trener Partizana. S.Đ.'Visoki rizik' na Vračaru

BEOGRAD Kosta Vuković, komesar za bezbednost FSJ, promenio je svoju odluku, pa će derbi 18. kola prvenstva Jugoslavije između Obilića i Partizana, ipak, biti 'meč visokog rizika'. Iz tog razloga, na stadionu Obilića danas će se sastati komesari za bezbednost oba kluba, komesar za bezbednost FSJ i pripadnici MUP a, kako bi se dogovorili oko svih pojedinosti vezanih za sigurnost svih aktera sutrašnje utakmice. D. R.Bajčetić kod Kosanovića u Kini

BEOGRAD Dva dana pred start prvenstva, Crvena zvezda je ostala bez Srđana Bajčetića koji se nalazi u Kini. Vezista crvenobelih bi do ponedeljka trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa kineskim šampionom Dalijenom, timom čiji je trener Milorad Kosanović i za koji uspešno igra Dos Santos Adilson, nekadašnja 'četvorka' crvenobelih.

Imam 29 godina i bio je red da malo promenim sredinu. Priželjkivao sam neku ponudu iz Evrope, međutim nje nije bilo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.