Muslin teško optužen, on sve negira

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin teško optužen, on sve negira

Ruski fudbaler Oleg Samsonov teško optužio srpskog trenera Slaboljuba Muslina da je uzimao novac od fudbalera i "gurao" ih da igraju. Muslin sve te tvrdnje kategorično negira.

Foto: MN Press

Oleg Samsonov, sada 28-godišnji ruski fudbaler, svojevremeno je bio igrač Krasnodara. U vreme dok je tamo trener bio Slavoljub Muslin.

"Ubijali su me u Krasnodaru, pogotovo Muslin", izjavio je Samsonov za ruske medije.

Ali, nije ovo njegova "najjača" izjava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Uobičajeno je da fudbaleri koji ne igraju budu ljuti, a Samsonov je za stavljanje u drugi plan, optužio Muslina, i to teškim rečima - da je uzimao novac od igrača u saradnji sa menadžerima koje je poznavao.

"Muslin mi je rekao ovako: 'Oleg, nemam primedbi na tebe i tvoj rad. Razvijaš se, trudiš se, ali ne vidim te u timu. Uzećemo igrača iz Lokomotive, to je moja odluka'. Tog igrača je doveo u saradnji sa svojim menadžerom. Kasnije su mi još neki igrači rekli da je to Muslinov sistem. Dovede igrača preko svojih menadžera, ubaci mu premije za broj odigranih mečeva u ugovor, a onda uzme taj novac. Ili uzme 20 odsto od plate. Svi su znali za to, mnogi igrači su mi potvrdili", rekao je Samsonov.

Dodao je da je pitao i čelnike kluba u čemu je problem (pomenuo je Sergeja Galickog), a odgovoreno mu je da na njega niko nema nijednu zamerku, da je vredan i radan, ali da je to odluka trenera.

Samsonov trvdi da je sve počelo u maju 2012. godine kada je pravljen spisak putnika za odlazak na pripreme. Iako je u prethodnoj sezoni bio standardan, Muslin ga je izbrisao iz prvog tima.

Muslin je u Krasnodaru proveo tri sezone, a Samsonov je bio član Krasnodara od 2011. do 2014. godine.

U međuvremenu, Muslin je kategorično odbacio sve o čemu priča Samsonov i upitao se zašto se igrač tek sada javlja.

"Šokiran sam! Zvali su me ruski novinari, ne mogu da verujem šta je taj momak izjavio. Ja sam čovek bez mrlje u životu. Ne razumem šta mu je trebalo da priča ovakve budalaštine. Pozivam ga da dokaže svoje tvrdnje", izjavio je Muslin "Blicu.

Bivši trener Zvezde kaže i da je jedini razlog što na Samsonova više nije računao jeste u tome što je bilo boljih igrača od njega i dodaje da je čuo da Samsonov završava karijeru u 28. godini.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.