Musli igrač meseca u Endesi! (video)

Izvor: MVP.rs, 28.Okt.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musli igrač meseca u Endesi! (video)

Srpski centar je briljirao u prva tri kola.

Dejan Musli je proglašen za najboljeg igrača oktobra u najjačoj ligi Evrope. Centar Manrese je u prva tri kola prosečno beležio 14.7 poena, devet skokova, dve asistencije i 1.3 blokada, uz 25.3 indeksnih poena. Na terenu je provodio nešto više od 29 minuta, a iz igre je šutirao gotovo neverovatnih 19/25 (76%).

"Ovo je zasluga mojih saigrača i trenera, pa bih prvo želeo da im se zahvalim", rekao je Musli >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << za sajt Endesa lige i dodao:

"Ne mislim previše na budućnost. Ono što me zanima je sledeća utakmica".

Manresa posle tri odigrana kola ima dve pobede i jedan poraz, a rival u četvrtoj rundi biće im Huventud. Ekipa iz Badalone ima identičan skor kao tim za koji nastupa srpski centar. Utakmica je na programu 1. novembra u 19 sati.

(foto: ACB Photo)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.