Murinju ne valja, seli se na Kamp Nou?

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2020, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinju ne valja, seli se na "Kamp Nou"?

Fudbaler kojeg je Portugalac često kritikovao mogao bi da završi u Barsi.

Kako prenose španski mediji, Barselona je zainteresovana za fudbalera Totenhema Tanžija Ndombelea.

Bivši igrač Liona se nije snašao u Totenhemu, iako je stigao kao rekordno pojačanje, često je bio na udaru novog trenera Žozea Murinja i na leto bi mogao da menja sredinu.

Plaćen je čak 60 miliona evra, "Pevci" su pobedili jaku konkurenciju da bi ga preselili u svoje redove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na momente je pokazivao svoje kvalitete, ali celokupan utisak je slab.

Imao je problema i sa povredama, upisao je 27 nastupa, ali retko se nalazio u startnih 11, čak i kod Poketina.

"Posebni" ga je i javno kritikovao zbog nezalaganja i nediscipline na terenu, čini se da bi mogao da ga istisne iz kluba i pored činjenice da je uložen veliki novac za njegovo angažovanje.

Barsa je navodno zainteresovana, traže snažnog "boks-tu-boks" igrača kako bi dobili na raznovrsnosti u veznom redu, videćemo da li će se dogovoriti sa Sparsima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa i Lajpcig u borbi za fudbalera Pari sen Žermena!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2020

Ko će prvi do njegovog potpisa?..Kako prenose španski mediji, Barselona i Lajpcig su zainteresovani za štopera Pari sen Žermena Tanžija Kuasija...Ovaj 17-godišnji fudbaler je u 13 navrata nastupio ove sezone za Parižane, postigao je čak i tri pogotka, pokazao je da je veoma opasan po protivnički...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.