Murinjovo spremanje, prva meta u januaru je iznenadila sve!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjovo spremanje, prva meta u januaru je iznenadila sve!

Izgleda da se nešto dešava sa povredama Pola Pogbe, Murinjo želi da se obezbedi...

Engleski mediji otkrili su prvu metu Žozea Murinja za januar. Naime, Portugalac smatra da su stalne povrede Pogbe itekako oslabile tim i probaće da osveži vezni red.

Njegova ideja je Karlos Soler, mladi španski reprezentativac koji blista u redovima Valensije ove sezone. Mnogi kažu da neodoljivo podseća na Davida Silvu, za Junajted će ovo biti teška misija, Valensija traži više >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 40 miliona evra za svoj biser.

Murinjo bi mogao da ponudi Pereiru koji je na pozajmici kao deo transfera, ali sve to je na dugom štapu.

U samom klubu nemaju ništa protiv da Murinjo kupi igrača, ali moraće nekoga da proda. Izgleda da će biti prinuđen da pusti Felainija, koga Mančester Junajted namerava da proda turskom Bešiktašu.

Ugovor na leto ističe i Ereri, ali on ne želi da ode, mada ima ponudu Atletika. Murinjo će morati da se oslobodi još nekolicine igrača, Šo bi mogao da popuni kasu, ali teško je verovati da bi neko za zaboravljenog levog beka mogao da plati 25 miliona evra koliko traže "Đavoli".

I Mateo Darmijan je na prodaju, ali je njegov povratak u Seriju A ipak izvesniji u junu.

Murinjo nije naročito srećan što ga klub uslovljama prodajom igrača, kako bi doveo nove, što će samo pojačati spekulacije o njegovom odlasku u PSŽ naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.