Murinjove slatke muke: Kosta, Drogba ili Remi? Izgleda da uopšte nije bitno!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjove slatke muke: Kosta, Drogba ili Remi? Izgleda da uopšte nije bitno!

Napadački trojac Čelsija postigao je čak 24 gola u dosadašnjem delu sezone

Portugalcu je lako! Ko god startuje na poziciji napadača na kraju postigne gol. Makar se tako čini pošto Dijego Košta, Didije Drogba i Loik Remi skoro savršeno koriste svaku priliku koja im se ukaže, a protivničke odbrane ne znaju od koga im preti veća opasnost.

Prvi izbor uglavnom je Španac brazilskih korena koji se od starta sezone 20 puta našao u prvih 11 i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na tim duelima čak 14 puta matirao je protivničke golmane. Drogba je, s druge strane, većim delom služio kao Murinjov džoker sa klupe, ali kad god se našao u startnoj postavi odlično je iskoristio ukazano poverenje. Iskusni napadač Plavaca sedam mečeva tekuće sezone odigrao je od prvog minuta postigavši šest pogodaka. Međutim, verovali ili ne, najbolji prosek ima treći špic u londonskom timu Loik Remi! Brzonogi Francuz se samo četiri puta našao u startnih 11 i isto toliko puta upisao se u strelce na tim mečevima.

Murinjo stvarno nema razloga za brigu!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.