Murinjova kuknjava: Nemam dobar tim

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjova kuknjava: "Nemam dobar tim"

Trener Junajteda uverava da je posvećen i da daje svoj maksimum.

Njegov tim se muči, igra izuzetno loše i beleži katastrofalne rezultate, ali on želi sve da uveri da pokušava na sve moguće načine da podigne svoj tim i smatra da je ovaj period najbitniji i da će njegov tim popraviti plasman na tabeli.

Očekuje ga derbi protiv Liverpula, a "Redsi" nikada veći favoriti nisu bili. Ipak, to u ovakvoj utakmici ništa ne znači.

Kada su novinari upitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Murinja da li voli svoj posao, on je odgovorio da ga voli, i to više nego ikada.

"Razlog zašto volim svoj posao više nego ikada je zato što je sada teže nego ikada, ali ja sam najavio tokom leta da ovo neće biti dobra sezona jer nemam dobar tim."

"Tokom leta sam shvatio koliko je veliki uspeh naša druga pozicija iz prošle sezone i znao sam da će sada biti teže."

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.