Murinjova glavobolja: Zaniolo povređen

Izvor: B92, 23.Avg.2022, 09:46

Murinjova glavobolja: Zaniolo povređen

Fudbaler Rome Nikolo Zaniolo povredio se u meču Serija A protiv Kremonezea.

Fudbaleri Rome pobedili su Kremoneze minimalnim rezultatom 1:0 golom Krisa Smolinga posle kornera u 65. minutu.

Na ovom meču je stigla i loša vest za Žozea Murinja i Romu, pošto se povredio Nikolo Zaniolo.

On je u prvom poluvremenu pao posle jednog duela i rame mu je ispalo iz ležišta, pa će zbog ove nezgodne povrede morati da odsustvuje narednih mesec dana.

Sreća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nesreći je što nema nikakvog preloma ključne kosti, niti mora na operaciju.

Loša stvar je što se Vajnaldum pre neki dan povredio na treningu, kada mu je saigrač slučajno slomio nogu prilikom jednog starta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi peh za Romu, Zaniolo ne igra do kraja septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2022

Fudbaler Rome Nikolo Zaniolo odsustvovaće najmanje mesec dana van terena, pošto je povredio rame na jučerašnjem meču drugog kola Serije A protiv Kremonezea (1:0), prenose italijanski mediji...Zaniolo (23) se povredio krajem prvog poluvremena, a na nosilima je iznet sa terena. Fudbaler Rome je odmah...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.