Murinjov sin: Čelsijevi navijači su sramota!

Izvor: Sportal.rs, 16.Mar.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjov sin: Čelsijevi navijači su sramota!

Sin menadžera Čelsija Hose Mario Murinjo (15) oštro je kritikovao navijače tog kluba zbog ponašanja tokom utakmice protiv Sautemptona, završene nerešenim rezultatom 1:1. Murinjo junior je zamerio pristalicama "plavaca" na tome što su, kako je napisao na svom instagramu, konstantno vređali Seska Fabregasa, uemsto da navijaju i podrže ekipu.

- Zašto svi negoduju i krive Fabregasa za lošu igru ekipe u subotu... To je bila igra čitavog tima. Fabregas možda nije igrao kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se to od njega očekuje, ali se makar borio... Pokazao je karakter. Viđao sam navijače Čelsija u lošem izdanju, ali u subotu je bilo najgore što sam ikada video. Zviždali su Fabregasu, i uopšte nisu navijali.  U potpunosti se slažem sa sloganom "Murinjo je u pravu, vi navijači ste sranje". Naši navijači su stvarno sramota - poput njegovog oca, i Mario je, očigledno, bez dlake na jeziku, prenose engleski mediji.

(Foto: Beta/AP/Matt Dunham)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.