Murinjo želi da dovede Mitrovića u Romu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 11:31

Murinjo želi da dovede Mitrovića u Romu?

Novi trener Rome Žoze Murinjo pokušaće da angažuje srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića, prenose danas engleski mediji.

Kako se navodi, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, izvesno odlazi iz Londona, nakon što je Fulam ispao iz Premijer lige, a Mitrović uglavnom šansu dobijao sa klupe.

Njegova cena na fudbalskom tržištu procenjuje se na "samo" 18 miliona evra.

Murinjo je i ranije trenirao srpske fudbalere, koji su uvek bili važan deo tima, poput Dejana Stankovića u Interu, Branislava Ivanovića u Čelsiju, a sa Nemanjom Matićem bio je i u Čelsiju i Mančester Junajtedu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mitrović utehu od ispadanja pronalazi u Rimu kod Morinja

Izvor: RTS, 19.Maj.2021

Kako danas pišu ostrvski mediji, novi trener Rome Žoze Morinjo pokušaće da angažuje srpskog fudbalera i reprezentativca Aleksandra Mitrovića. . Naime, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije će ovog leta izvesno napustiti London i Fulam nakon novog ispadanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.