Murinjo zainteresovan za veliku želju Arsena Vengera!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo zainteresovan za veliku želju Arsena Vengera!

Kako prenose britanski mediji, Portugalac nastavlja potragu za krilnim fudbalerom.

Murinjo je odavno izjavio da od uprave kluba želi još dva pojačanja.

To je bilo u trenutku kada su novajlije bili samo Lindelof i Lukaku, a u međuvremenu mu je jedna želja ispunjena.

Nemanja Matić je stigao iz Čelsija, a srpski reprezentativac je već stigao da demonstrira da će biti pakleno pojačanje za "Đavole".

Murinjo bi dakle još jednog novog fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u redovima svoje ekipe, jasno je da je u pitanju krilni fudbalera.

Najveća želja ostaje Ivan Perišić iz Intera, ali uprava Junajteda nikako da pronađe zajednički jezik sa upravom "Neroazura".

Zbog toga bi mogli da se okrenu drugim opcijama, a Murinjo je sada navodno pokazao interesovanje za zvezdu Monaka.

U pitanju je Toma Lemar, novopečeni francuski reprezentativac koji je velika želja trenera Arsenala Arsena Vengera.

"Tobždije" su slale nekoliko ponuda na "Luj drugi" za njegove usluge, nijedna nije prihvaćena, a veruje se da Monako za usluge svog fudbalera traži makar 60 miliona evra.

To je više nego što Inter traži za Perišića, ali je jasno da bi Lemar bio bolje pojačanje za ekipu sa "Old Traforda" iz više razloga. Dosta je mlađi od Hrvata, a može da pokrije i sve pozicije u ofanzivnom delu veznog reda za razliku od Ivana Perišića.

Videćemo kako će se stvari razvijati, malo je igrača koje je Murinjo nanišanio a da pre ili kasnije nisu postali deo njegove ekipe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.