Murinjo uporedio Bejla sa Mesijem i Ronaldom, da li je u pravu?

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 23:24

Murinjo uporedio Bejla sa Mesijem i Ronaldom, da li je u pravu?

Portugalac u svom stilu brani Velšanina.

Geret Bejl je stigao u Totenhem, vratio se u svoj klub posle sedam godina, ali je na udaru kritičara zbog slabijih partija.

Nakon poraza od Antverpena, Bejl je jedan od "dežurnih krivaca", ali je Murinjo okrivio čitav tim, a usput je branio Velšanina poredeći ga sa Mesijem i Ronaldom.

"Reći ću vam nešto, sedam godina je dug period, zato prestanite da merite i analizirate... koji igrač na svetu je isti kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio pre sedam godina? Nije uopšte stvar u tome da li je bolji ili lošiji, već koliko se promenio. Na primer, pogledajte Mesija i Ronalda, uporedite ih sada i pre sedam godina. Igraju u drugim delovima terena, na novim pozicijama, zato što su se transformisali i nisu više isti. Moraju da rade više za tim i da dobijaju veću pomoć od saigrača. Ista stvar je i sa Bejlom, koji nije isti, naravno da se promenio", rekao je Murinjo.

Čekamo da vidimo da li će Bejl konačno proraditi, Totenhem u nedelju od 20.15 dočekuje Brajton.

Ako mi smemo da damo svoj komentar, zaista je bilo smešno porediti Bejla sa Mesijem i Ronaldom i pre sedam godina, a kamoli sada, kada je Velšanin već jedno dve sezone mislima na golf terenu i češće je po "bolnicama" zbog povreda. S druge strane, svi znamo koliko su Mesi i Ronaldo i dalje najposvećeniji i da jedini traju ovoliko koliko traju...

No, videćemo šta će iz njega izvući ove sezone Žoze Murinjo. Nekada je bio maher da oživi ovakve igrače...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.