Murinjo razočarao Pelegrinija

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo razočarao Pelegrinija

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini odbio je da se rukuje sa kolegom iz Čelsija Žozeom Murinjom posle utakmice ta dva tima (2:1).

Čileanski stručnjak nije se susreo sa "Posebnim" koji je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka nastavio da deli radost sa navijačima zbog gola Fernanda Toresa.

"Nisam se rukovao sa njim. Nisam želeo da to uradim. Imali smo kontrolu utakmice, ali smo ponovili situacije iz prethodne dve utakmice koje smo izgubili", rekao je Pelegrini. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Građani” su gubili od 33. minuta kada je gol postigao Širle, međutim Aguero je na startu drugog dela poravnao rezultat, da bi pobedu domaćoj ekipi doneo Fernando Tores u 90. minutu nakon velikog nesporazuma Matije Nastasića i Džoa Harta.

Sutra ćemo razgovarati o tome i tražiti način kako da izbegnemo ovakve greške u budućnosti. Glupo gubimo bodove, ali imamo vremena da to popravimo”, zaključio je Pelegrini.

Sa druge strane, radost nikako nije mogao da sakrije Žoze Murinjo, koji je euforičan nastup na stadionu preneo i na konferenciju za medije.

Mi smo najbolji tim u Premijer ligi! U prvom poluvremenu smo dominirali, ali je u nastavku naš protivnik pokazao veoma veliku želju da dođe do dobrog rezultata. Postigli su sjajan gol, ali smo mi imali jednu srećnu situaciju, mada smatram da je to zasluženo jer je Fernando Tores verovao da može da dođe do te lopte i pošalje je u gol”, naveo je Murinjo.

Španski napadač je u prvom poluvremenu propustio stopostotnu šansu, zbog čega Murinjo nije bio nimalo srećan, ali mu se strpljenje isplatilo.

Tores je sve dobro uradio posle te promašene prilike. To je nešto neverovatno, igrači obično potonu posle toga, a mi smo imali prilike da vidimo Fernanda u njegovom najboljem izdanju”, zaključio je portugalski stručnjak.

Nakon ove pobede Čelsi je pretekao Liverpul i sada zauzima drugu poziciju. Obe ekipe osvojile su po 20 bodova, ali “Plavci” imaju prednost zbog bolje gol razlike. Lider Premijer lige je i dalje londonski Arsenal sa 22 poena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Murinjo razočarao Pelegrinija

Izvor: B92, 27.Okt.2013

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini odbio je da se rukuje sa kolegom iz Čelsija Žozeom Murinjom posle utakmice ta dva tima (2:1)...Čileanski stručnjak nije se susreo sa "Posebnim" koji je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka nastavio da deli radost sa navijačima zbog gola Fernanda Toresa..."Nisam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.