Murinjo presekao - Osmorica više nemaju mesta u Junajtedu!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo presekao - Osmorica više nemaju mesta u Junajtedu!

Žoze Murinjo je svestan da su promene preko potrebne.

Dileme više nema, posle serije očajnih rezultata, Murinjo mora u potpunosti da promeni tim.

Pisali smo već učinku Junajteda pod vođstvom Van Gala i Murinja, a danas su engleski mediji, tačnije pouzdani Telegraf, objavio listu od igrača koji će napustiti Old Traford.

Od ranije je poznato da će Bastijan Švajnštajger napustiti tim, a pored njega, gotovo sigurno odlaze još sedmorica - Markos Roho, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mateo Darmijan, Fil Džons, Morgan Šnajderlin, Majkl Kerik, Ešli Jang i Memfis Depaj.

Ovaj izvor navodi da će pojedini igrači otići već na zimu, dok će ostatak narednog leta morati da potraži novu sredinu.

To znači da će Murinjo ponovo trošiti ogroman novac za renoviranje tima, pošto je prošlog leta potrošio 200 miliona samo za dovođenje Pogbe, Mihtarijana i Bajia.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.