Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 04:04

Murinjo pokazao prstom na Filipa Kostića

Uskoro na adresu Ajntrahta ide ponuda teška 15.000.000 evra...

Nakon pune tri godine provedene u Ajntrahtu sva je prilika da je došlo vreme za razlaz - nije pitanje da li odlazi, već kada. Filipu Kostiću iz dana u dan otvaraju se nove opcije za transfer. Prethodnih meseci govorilo se o osveženom interesovanju Intera, zatim se u celu priču upleo Lacio i napravio najkonkretnije korake, da bi se po nemačkim medijima pojavila informacija kako Herta i njen novi sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << direktor Fredi Bobić ispituju mogućnost angažovanja srpskog internacionalca.

I tu se lista interesenata ne završava. Italijanski transfer-guru Đanluka di Marcio u trku za Kostića uključio je i treći italijanski klub - Romu.

Mada mora da radi na skraćenju igračkog kadra i rasterećenju budžeta, kako tvrdi Di Marcio, Roma uporedo radi i na dovođenju igrača na koje je novi trener Žoze Murinjo pokazao prstom. Podsetimo, Vučica je na korak od realizacije transfera Granita Džake iz Arsenala i golmana Rui Patrisija iz Vulverhemptona, dok će narednih dana biti izvršen pritisak na sportski sektor tima iz Frankfurta.

Govorka se da Kostić ima neku vrstu usmenog obećanja čelnika kluba da će ga ovog leta pustiti za "prihvatljivu cenu" ukoliko stigne ponuda koja bi zadovoljila njegove apetite. A u situaciji kada vas u svom timu želi Žoze Murinjo lično - kako navodi Di Marcio - nema sumnje je pažnja srpskog krila na maksimumu po ovom pitanju.

Isti izvor na kraju konstatuje da će na adresu Ajntrahta uskoro otići ponuda teška oko 15.000.000 evra.

Filip Kostić je izvanredno odigrao drugi deo protekle sezone i na 30 utakmica postigao četiri i namestio još 17 golova.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.