Murinjo ovo neće preživeti, Pogba pravi taktiku, sve suprotno od bivšeg trenera!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ovo neće preživeti, Pogba pravi taktiku, sve suprotno od bivšeg trenera!

Scena pre meča sa Hadersfildom obišla svet. Sećate se zbog čega je Pogbi zabranjeno da razgovara sa medijima i skinuta mu kapitenska traka. E, sada se to promenilo!

Pogba je zamerao Murinju na kukavičluku, defanzivnoj igri kada povede na domaćem terenu. On je tražio da ima više slobode, da tim igra napadački, da se ne zadovoljava malim stvarima.

Njegove izjave po medijima nakon jednog remija su iznervirale Murinja, oduzeo mu je kapitensku traku, kada je Valensija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio povređen, a klub je Francuzu zabranio da daje izjave pred meč.

"Hoćete da me ubiju", pitao je Pogba novinare kada su ga saleteli posle jedne utakmice, aludirajući na to da mora da ćuti.

Ali, izašao je kao pobednik.

Kamera iz tunela je snimila Pogbin govor, okupio je saigrače pred meč sa Hadersfildom i izložio im "taktiku".

"Igramo kod kuće, kod kuće, zapamtite, presing prvo. Kada krenemo, krećemo svi, kada izgubimo loptu, agresija", objašnjavao je saigračima pokazujući ko će biti gazda na terenu.



"Još jednom kod naše kuće smo, ako počnemo jako i ofanzivno to je ključ",
dodao je Pogba, Matić je postigao gol na vreme, zatim je sam Francuz dodao još dva i pokazao Murinju kako se igra.

Šta li sada misli Žoze, kod koga je sve bilo suprotno?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.