Murinjo otvoreno o jezivoj povredi Ibrahimovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo otvoreno o jezivoj povredi Ibrahimovića (VIDEO)

Pored švedskog napadača, povredio se i stub odbrane „crvenih đavola“.

Mančester junajted se plasirao u polufinale Lige Evrope posle antologijske bitke sa Anderlehtom i trijumfa posle produžetaka sa 2:1. „Crveni đavoli“ su ostvarili, ipak, Pirovu pobedu, jer su na „Old Trafordu“ ostali bez dva vrlo važna igrača, Zlatana Ibrahimovića i Markosa Roha.

Ibrahimović se povredio u poslednjim sekundama regularnog dela utakmice, kada je stradalo koleno posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezgodnog doskoka. Prve nezvanične prognoze su da se do kraja sezone neće vraćati na teren, a pesisimista je i menadžer Junajteda Žoze Murinjo.

Y SE RETIRÓ DE PIE, SIMPLEMENTE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

UNA BESTIA EL SUECO

ZI 9 pic.twitter.com/g9sx4b4jwZ

— Tona (@Mariano_Stone) April 20, 2017

- Mislim da nije laka povreda, ali sačekajmo medicinske preglede koji će bti obavljeni u petak. Prilično sam negativan. Moj osećaj je loš i za Zlatana i za Markosa. Želim da pokušam da budem optimista, ali nisam – istakao je Murinjo.

https://t.co/eteO6aQgsI OUT FOR SEASON #mufcvsrsca #ZlatanFacts #mufc #MUFCAnd

— madmackems (@MackemMistake) April 20, 2017

Roho je povredio stopalo sredinom prvog poluvremena i takođe je morao da napusti teren već u 23. minutu.

Mančester junajted u finišu sezone očekuje borba za trofej u Ligi Evrope, kao i bitka za plasman u Ligu šampiona u Premijer ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.