Murinjo optužen za utaju poreza, isto kao Ronaldo!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo optužen za utaju poreza, isto kao Ronaldo!

Portugalac će takođe morati na sud!

Poslednja i velika vest stiže iz Španije - Žoze Murinjo je optužen za utaju poreza tokom boravka u Real Madridu između 2010. i 2013. godine.

Kako su preneli brojni izvori, Murinjo se tereti da je oštetio državu Španiju za 3,3 miliona evra i moraće pred sud.

Zanimljivo, zbog iste ove afete, tužba je pokrenuta i protiv Kristijana Ronalda, doduše za mnogo veću sumu novca, od 14,7 miliona evra.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravo se zbog toga pominjalo da će Ronaldo i Murinjo ponovo da sarađuju, ali možda to ne bude u Mančester junajtedu, već na sudu!

Njih dvojica su u Realu sarađivali tokom tri sezone, a u tom periodu su osvojili svega tri trofeja - Ligu Primeru, Kup kralja i Superkup Španije.

BREAKING: Spanish prosecutor files claim against Jose Mourinho for suspected tax fraud. #SSNHQ pic.twitter.com/sTxhJ44rdo

— Sky Sports News HQ (@SkySportsNewsHQ) June 20, 2017
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.