Murinjo ne miruje, Čelsi sve jači: Dijego Košta prešao lekarske preglede!

Izvor: Blic, 04.Jun.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ne miruje, Čelsi sve jači: Dijego Košta prešao lekarske preglede!

Menadžeru Čelsija Žozeu Murinju nije mnogo trebalo da počne da trosi novac dobijen od prelaska Davida Luiza u Pari Sen Žermen, pa je posle Seska Fabregasa i Dijego Košta na korak od dolaska na Stamford bridž.

Kako javljaju britanski mediji na čelu sa BBC, ubojiti golgeter Atletiko Madrida prošao je lekarske preglede, a šampion Španije biće bogatiji za 40 miliona evra.

Letnja transfer ludnica već je izgleda uzela maha, naročito u Londonu, pošto je Murinjo na dobrom putu da dovede i Seska Fabregasa iz Barselone, a njima bi trebalo da se pridruži i Koštin saigrač iz Atletika, defanzivac Filipe Luis.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Murinjo ne miruje, Čelsi sve jači: Dijego Košta prošao lekarske preglede!

Izvor: Blic, 04.Jun.2014

Menadžeru Čelsija Žozeu Murinju nije mnogo trebalo da počne da trosi novac dobijen od prelaska Davida Luiza u Pari Sen Žermen, pa je posle Seska Fabregasa i Dijego Košta na korak od dolaska na Stamford bridž...Kako javljaju britanski mediji na čelu sa BBC, ubojiti golgeter Atletiko Madrida prošao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.