Murinjo je miran: Ma kakav otkaz, to košta!

Izvor: Mondo, 03.Sep.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo je miran: Ma kakav otkaz, to košta!

Kada pobeđuje oseća se bolje i spreman je za ovakve komentare...

Već smo navikli da ekipe koje predvodi Žoze Murinjo "implodiraju" u trećoj sezoni, a naznake toga mogli smo videti i u utakmicama protiv Brajtona i Totenhema.

Slavni Portugalac je ipak uspeo da "trgne" ekipu i da sa Junajtedom slavi na teškom gostovanju Barnliju (2:0), tako da će biti miran bar na dve nedelje tokom reprezentativne pauze i neće se konstatno pričati o njegovom odlasku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Murinjo je već pravio scene, poput one kada je urlajući da svi menadžeri PL zajedno imaju titula kao on - napustio konferenciju za medije, ali se očigledno sada oseća bolje.

"Kažu da sam u opasnosti, ali ja ne mislim da je tako", rekao je Murinjo.

"Ako me otpuste, da li imate ikakvog pojma koliko će novca morati da mi daju?", podvukao je menadžer Mančester junajteda govoreći za italijanske medije.

Očigledno smatra da je "otkazna klauzula" jedan od osigurača da ga "crveni đavoli" neće otpustiti ove sezone pošto je ugovorom vezan do 2020. godine, pošto je prethodno produžio ugovor s klubom u januaru.

Prema prethodnom ugovoru Murinjo je godišnje zarađivao oko 15 miliona funti, dok nije saopšteno koliko je propisano povećanje po novom parafu.

Foto: (Martin Rickett/PA via AP)

Pošto mu je ostalo dve godine ugovora - Junajted bi u slučaju otkaza morao da mu plati sav preostali novac, što znači da bi Portugalac od razlaza sa timom sa "Old Traforda" prihodovao minimimalno 30 miliona funti.

Žoze Murinjo je jedan od najtrofejnijih trenera sveta, a u Junajtedu od 2016. godine i s ovim klubom je osvojio Liga Kup, Komjuniti šild i Ligu Evrope.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Romelu, Božić nije u septembru! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018, 16:48

Da li ste zapazili neobičan prizor?..Mančester Junajted je konačno pobedio u prošlom kolu, navijači su strepeli, igrači su bili pod pritiskom, a verovatno ni sam Murinjo ne zna šta bi usledilo da su izgubili opet...Loše su otvorili sezonu, upisali su pobedu na startu protiv Lestera, ali onda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.