Murinjo jača odbranu - Milenkovićem?

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo jača odbranu - Milenkovićem?

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo namerava da u zimskom prelaznom roku dovede srpskog defanzivca Nikolu Milenokovića iz Fiorentine, piše Skaj Sport.

Kako taj medij otkriva, Milenković je velika želja Portugalca koji prati njegove igre već duže vreme, između ostalog bio je i na utakmici sa Crnom Gorom u Podgorici, i vidi ga kao idealno pojačanje za problematičnu poslednju liniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Problem za Junajted mogao bi da bude ugovor 21-godišnjeg defanzivca sa Violom koji ističe tek 2022. godine, ali i konkurencija u vidu Juventusa, Čelsija i Atletika.

Klub iz Firence, navodno, ne namerava da pusti Milenkovića ispod 55 miliona evra pošto je predsednik Mario Konjini nedavno istakao da je već odbijao ponude od 40 miliona.

Srpski reprezentativac je leta 2017. stigao u Fiorentinu iz Partizana za 5.1 milion evra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.