Murinjo izgubio kompas: Pljuvao igrače koji igraju pod injekcijama!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo izgubio kompas: Pljuvao igrače koji igraju pod injekcijama!

Da li se Portugalcu ponavlja Čelsi kada ga je "svlačionica" smenila?

Žoze Murinjo je izgubio kompas, a haotična situacija u koju je dospeo posle nekoliko kikseva, stvara svojevrsni deža vu situacije iz Čelsija kada se posvađao sa igračima posle čega je dobio otkaz na Stamford Bridžu prošlog decembra.

Videćemo gde će Posebni biti ovog decembra, ali je rat protiv dvojice prvotimaca Krisa Smolinga i Luka Šoa dobio danas novu dimenziju. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Podsetimo, Portugalac koji je pod pristiskom zbog neuspeha, kritikovao ih je posle pobede nad Svonsijem od 3:1 u nedelju da su kukavice i nisu spremni da se žrtvuju za tim.

Međutim, razlog izostanka su ozbiljne povrede koje vuku obojica i sa kojima su igrali čak i pod dejstvom injekcija protiv bolova prethodnih nedelja. To je posebno slučaj kod Šoa koji se u septembru vratio na teren posle dvostrukog preloma noge, a koji je u subotu odustao do puta u Vels na utakmicu sa Labudovima jer mu se ne dopada kako ga Portugalac tretira u poslednje vreme.

I dok je Murinjo poručio kako za tim „moraju svi da se žrtvuju“, misleći tu konkretno na Smolinga i Šoa mnogi koji su upućeni u dešavanja u Junajtedu smatraju da je ovo sraman istup Portugalca koji polako gubi niti u svlačionici. Pored nesporazuma sa tandemom iz odbrane, Žoze ima i velikih problema u komunikaciji sa Entonijem Marsijalom i Henrikom Mihtarjanom koje takođe zapostavlja u poslednje vreme.

Svi oni su razočarani odnosom Murinja prema njima i ne kriju da ga ne podnose, pa se Portugalcu zaista događa preslikana situacija od prošle sezone kada je olako izgubio posao u Čelsiju kada ga je upravo "svlačionica" smenila. Možda je vreme da preispita svoje metode rada, jer ako ne nastavi da pobeđuje, neće ga trpeti ni na Old Trafordu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.