Murinjo ili Pogba - oglasio se i Junajted!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ili Pogba - oglasio se i Junajted!

Više niko nije siguran.

U Mančester junajtedu izgleda da ne ide baš sve kao "po loju".

Ekipa ima šarene rezultate, menadžer Žoze Murinjo kao da gubi svlačionicu, barem onu najveću zvezdu.

Naravno, u pitanju je Pol Pogba koji očigledno želi da napusti "Crvene đavole", ali bi oni u tom sukobu radije "pustili niz vodu" portugalskog stručnjaka.

Sada se oglasio i Ed Vudvord, jedan od direktora kluba koji nije baš uveren u sposobnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Murinja sa kojim se u nekoliko navrata i sukobljavao.

Sada, ipak, drugačiji tonovi sa Old Traforda.

"Posvećeni smo našoj filozofiji spajanja najboljih mladih igrača iz naše akademije sa najboljim fudbalerima sveta. Ponosni smo što smo ponovo prošle sezone imali najviše odigranih minuta od strane igrača poniklih u našoj akademiji od svih ostalih premijerligaša."

"Mančester junajted je najveći tim u svetu sporta i to zahteva kontinuirane investicije. Naš cilj je da osvajamo trofeje, zato smo i doveli Žozea Murinja", zaključio je Vudvord.

Biće ovo burna sezona za mančesterski tim.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pusti rezultate na terenu, Junajted je već postao šampion

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2018

Izvršni potpredsednik Mančester Junajteda Ed Vudvord obelodanio je danas rekordan profit kluba za 2018. godinu koji, kako kaže, "demonstrira snažnu i dugoročnu finansijsku stabilnost" Crvenih đavola sa Old Traforda. Engleski velikan je zaradio rekordnih 660.000.000 evra zaključno sa 30. junom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Pogba, nećeš više biti kapiten Junajteda!

Izvor: Mondo, 25.Sep.2018

Žoze Murinjo razočaran ponašanjem francuskog veziste, kojem se izgleda bliži odlazak sa Old Traforda...Foto: Guliver/Getty images/Stu Forster..Odnosi između Žozea Murinja i Pola Pogbe još od prošle sezone su nategnuti, a po mišljenju britanskih medija, u januaru bi moglo da dođe i do pucanja,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.